DOĞAN, EBELERİ KAHVALTIDA AĞIRLADI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ebeler günü nedeniyle kamu hastanelerinde görev yapan ebeleri kahvaltıda ağırladı. Başkan Doğan'ın ev sahipliğinde Gölkay'daki etkinliğe Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmet Başkanı Onursal Varlıklı, Derince Araştırma Hastanesi yöneticisi Mustafa Güneş, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yöneticisi Yüksel Pehlivan, çeşitli hastanelerde çalışan ebeler katıldı.

banner96
11 Mayıs 2017 Perşembe 16:14
DOĞAN, EBELERİ KAHVALTIDA AĞIRLADI
banner22

PARAYLA PULLA ÖLÇÜLMEZ

Ebelerin aileleriyle yer aldığı kahvaltılı buluşmada konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan" yaptığınız işin önemini, zorluğunu bir hekim olarak en iyi ben anlarım. İnsan sevgisiyle dolu, yoğun çalışma şartlarını gerektiren, özveri ve sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir iş yapıyorsunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bazı meslekler vardır, emeklerinin karşılığı parayla pulla ölçülmez. Bunlardan biri de ebelik, hemşirelik, doktorluktur. Bir insanın en zor anında, can alıcı bir müdahalede bulunulmasının parayla pulla karşılığı olmaz. Bize göre, verdiğiniz hizmet paha biçilmez. Ne kadar zor bir iş yaptığınızın farkındayız. Sizlere, Allah hem fiziken hem de psikolojik olarak güç kuvvet versin. Sağlık hizmetleri ekibinin, takımının çok önemli bir parçasısınız. Gününüz, kutlu olsun, sağlık sıhhat içinde ailelerinizle, sevdiklerinizle nice günleri kutlamanızı diliyorum" dedi. 

banner44
Son Güncelleme: 11.05.2017 16:26
Anahtar Kelimeler:
Nevzat Doğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52