DOĞAN ŞEHİT ÇOCUKLARINI UNUTMADI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, şehit ve gazi polislerin yakınlarını iftarda ağırladı. Yaklaşık 200 şehit, gazi polis ailesinin katıldığı iftar programında Başkan Doğan, misafirleriyle tek tek yakından ilgilendi.

banner96

DOĞAN ŞEHİT ÇOCUKLARINI UNUTMADI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, şehit ve gazi polislerin yakınlarını iftarda ağırladı. Yaklaşık 200 şehit, gazi polis ailesinin katıldığı iftar programında Başkan Doğan, misafirleriyle tek tek yakından ilgilendi.

19 Haziran 2017 Pazartesi 13:05
DOĞAN ŞEHİT ÇOCUKLARINI UNUTMADI
banner22

Kocaeli Polis Eşleri Derneği ile ortaklaşa düzenlenen etkinlikte Dernek Başkanı Aliye Denizci, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş da hazır bulundu.

ONLARIN DA BABASIYIM

Belediye Başkanı Doğan'ın şehit ve gazi yakını başarılı öğrencilere karne hediyesi olarak 25 dizüstü bilgisayar hediye ettiği gecede, okul çağında olmayan 60'a yakın çocuğa da mp3 player, oyuncak ve çeşitli hediyeler verildi.

Şehitlerin ruhuna Kur'an tilaveti ve duaların edildiği gecede konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan "şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır, onlar bizim evlatlarımız, biz onların da babasıyız. Bugün burada rahatlık içerisinde özgürce konuşabiliyorsak, al bayrağımız özgürce dalgalanıyorsa, ezanlarımız özgürce okunabiliyorsa, rahat nefes alabiliyorsak bu ortamı sağlayanlarımız var. Allah'a binlerce şükürler olsun, bu söylediklerimizin bir tanesine sahip olmak için çırpınan ülkeler, insanlar var.

GÖRÜNMEZ KAHRAMANLARSINIZ

Gerek Güneydoğu'da gereke ülkemizin dört bir noktasında kendini sessiz sedasız siper eden kahramanlarımız var, polislerimiz, Mehmetçiklerimiz var. Bizim için mücadele eden, bu uğurda şehit düşen kahramanlarımızın arkasında birde görünmez kahramanalar var. İşte o görünmez kahramanlar sizlersiniz, polislerimizin, askerlerimizin ailelerisiniz. Bayrak ezan ve vatan sevgisi tıpkı kahramanlarımızın olduğu gibi ailelerimizin kalbinde de üst düzeyde olduğu için bu duruma katlanabiliyorsunuz.

ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ BAŞIMIZIN TACI

Biz Türk milleti olarak, size minnettarız.  Bu sembolik hediyelere sizlerin ihtiyacınız olduğu için değil, bir nebzede olsa sizlere moral vermek, vefa borcumuzu ödemek için yapıyoruz. Allah'a çok şükür ki, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ülkemiz bir başka güçleniyor.

BİZİM İÇİN AKAN SULAR DURUR

Vatan, millet uğruna şehit düşen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Verdikleri mücadelede gazi olanlara Allah'tan şifa diliyoruz. Yine şuanda vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için mücadele eden karamanlarımızın da Allah yar ve yardımcısı olsun. Allah kılıçlarını keskin etsin, Allah onları korusun. Bizde polis, asker, Mehmetçik dendiği zaman akan sular durur. İmkânlarımız doğrultusunda onlara destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından gecede Polis Eşleri Derneği Başkanı Aliye Denizci, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a bir teşekkür plaketi sundu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52