İZMİT BELEDİYESİ, VATANDAŞIN ÖNERİSİNE DUYARSIZ KALMADI

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen öneri ve isteklere duyarsız kalmıyor.

banner96

İZMİT BELEDİYESİ, VATANDAŞIN ÖNERİSİNE DUYARSIZ KALMADI

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen öneri ve isteklere duyarsız kalmıyor.

28 Haziran 2017 Çarşamba 16:31
İZMİT BELEDİYESİ, VATANDAŞIN ÖNERİSİNE DUYARSIZ KALMADI
banner22

Merve Pehlivan isimli genç kızın bir süre önce belediyenin sosyal medya hesapları aracılığı ile ilettiği sokak hayvanlarını besleyen geri dönüşüm ünitesi ile ilgili önerisi, İzmit Belediyesi'nce dikkate alınarak  hayata geçirildi.

Şimdiye kadar sokak hayvanlarına yönelik bir çok çalışma yapan İzmit Belediyesi, Merve Pehlivan isimli genç kızdan gelen sokak hayvanlarıyla ilgili projeyi de dikkate aldı.

İLK ETAPTA 3 YERDE

Gerekli araştırmaların ardından Yahya Kaptan Mahallesi, Anıtpark ve Cumhuriyet Çocuk Parkı olmak üzere ilk etapta 3 yerde sokak hayvanlarının beslenmesini sağlayan geri dönüşüm üniteleri konuldu. Faaliyet geçirilen kabinler sayesinde hem sokak hayvanlarının beslenmesine hem de geri dönüşüme katkı sağlanıyor.

AÇ SUZUZ KALMIYORLAR

Cam, pet ve teneke kutuların atıldığı bir bölmesi bulunan makine, atılan her geri dönüşüm ürününün arkasından belli bir miktarda mama veriyor. Bir başka bölmesinden de vatandaşlar tarafından dökülen içme suyu, makinenin su bölmesine doluyor. Böylelikle sokak hayvanları aç ve susuz kalmamış oluyor.

BAŞKAN DOĞAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yurt dışında örnek uygulamalarını görerek bunu İzmit Belediyesi'nin sosyal medya hesabından paylaşıp  öneride bulunan Merve Pehlivan, önerdiği projenin hayata geçirilmesi üzerine Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Pehlivan " başka ülkelerde projenin uygulandığını gördüm. İzmit Belediyesi'nin ve başkanımızın hayvanlara olan hassasiyetini ve bu konudaki çalışmalarını bildiğim için projeyi kendileriyle paylaşmak istedim.

DİKKATE ALINMAZ DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM

Önerimi iletirken ilk başta belki de dikkate alınmaz diye düşünmüştüm. Fakat kısa süre içinde beni arayarak  önerim için teşekkür ederek projenin değerlendirileceğini söylediklerinde çok mutlu oldum. Bir kez daha şahit oldum ki, İzmit Belediyesi ve Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, vatandaşlardan gelen istek, öneri ve şikayetleri dikkate alıyorlar. Projeyi kısa süre içinde hayata geçirdikleri için çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

VATANDAŞIN ÖNERİSİ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Başka Doğan da Merve Pehlivan'a proje önerisi için teşekkür ederek" İzmit Belediyesi olarak sokak hayvanları konusunda oldukça hassasız. Bu konuda örnek çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşlarımızın da  önerileri bizim için çok değerlidir" dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52