İzmit'te Sel Baskını!

İzmit’i sel bastı, TEİAŞ tedbir için elektrikleri kesti.

banner96

İzmit'te Sel Baskını!

İzmit’i sel bastı, TEİAŞ tedbir için elektrikleri kesti.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 13:54
İzmit'te Sel Baskını!
banner22

Su Baskını Nedeniyle TEİAŞ İzmit İndirici Merkezde Güvenlik Tedbirleri Alındı

İzmit İlçesi Yahyakaptan Mahallesi’nin enerjisi toplu yapı yönetim talebi üzerine kesildi.

27 Mayıs Saat: 04:00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 20 dakika süren şiddetli yağmur yağışı nedeni ile Kocaeli’nin İzmit İlçesinde birçok noktada su baskınları meydana geldi. Solaklar mevkiinde kurulu bulunan TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.) 5.inci Bölge Müdürlüğüne bağlı İzmit İndirici Merkez’de de (380/154/34,5 KV) yoğun yağış nedeniyle güvenlik tedbirleri alındı. Bazı fiderlerin enerjisi kesilerek diğer hatlar üzerine aktarıldı.

Yoğun yağışın aniden bastırması İzmit İlçesindeki bazı ev ve işyerlerinin zemin katlarında su baskınlarına neden oldu. Ali Kahya Mahallesi'nden geçen Kanal Boyu Deresi'nin yatakları taşma noktasına geldi. Normal zamanlarda su debisi çok düşük olan derenin bu halini gören vatandaşlar, zaman zaman dere kenarından oluşan manzarayı izledi. Yahya Kaptan Mahallesi Toplu Yapı Yönetimi talebi üzerine Saat:07:00’de komple Mahalle’nin enerjisi kesildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin su baskını tahliye çalışmaları devam ederken SEDAŞ İzmit Şebeke Operasyon ekipleri ile de koordineli olarak enerji açma kesme çalışmalarında güvenlik tedbirleri birlikte sağlandı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52