Keloğlan Masalları Müzikali, Kocaeli Fuarı'nda

Kocaeli Fuarı, Keloğlan Müzikali ile çocukları eğlendirecek

banner96

Keloğlan Masalları Müzikali, Kocaeli Fuarı'nda

Kocaeli Fuarı, Keloğlan Müzikali ile çocukları eğlendirecek

20 Temmuz 2017 Perşembe 15:08
Keloğlan Masalları Müzikali, Kocaeli Fuarı'nda
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Fuarı'nın 51. yılı yaz etkinlikleri kapsamında çocuklar için müzikaller düzenlemeye devam ediyor. Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi'nde gerçekleşen etkinliklerde bu hafta Keloğlan Müzikali çocuklarla buluşacak.

 

21 TEMMUZ CUMA GÜNÜ

Rafadan Tayfa, Harika Kanatlar gibi çocukların beğeni ile izledikleri çizgi film karakterleri Kocaeli Fuarı 51. yılı yaz etkinlikleri kapsamında çocukları eğlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda bu kez 21 Temmuz Cuma günü saat 21.00'da Keloğlan Masalları Müzikali Kocaeli Fuarı'nda gösterilerini sunacak.

 

BİLGECAN DEDE, BALKIZ

Keloğlan Masalları Müzikali Bilgecan Dede, Balkız, Kara, Sivri, Sinek gibi karakterleri ile çocukları eğlendirecek. Çocuklar aileleri ile birlikte Kocaeli Fuarı'nda eğlenceli dakikalar geçirecek. Keloğlan Müzikali, Kocaelilere ücretsiz olarak sergilenecek.

banner44
Anahtar Kelimeler:
KocaeliKbbKeloğlan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52