KİTAPLAR HAYAT OLSUN

İzmit Belediyesi ile PTT Çalışanları Derneği tarafından “Kitaplar Hayat Olsun” projesi başlatıldı.

banner96

KİTAPLAR HAYAT OLSUN

İzmit Belediyesi ile PTT Çalışanları Derneği tarafından “Kitaplar Hayat Olsun” projesi başlatıldı.

26 Eylül 2017 Salı 11:53
KİTAPLAR HAYAT OLSUN
banner22

Proje ile PTT Çalışanları Derneği, okuma alışkanlığını arttırmak için İzmit Belediyesi’nin sokak kütüphanelerine kitap toplayacak.

PTT Çalışanları Derneği İzmit Şubesi Başkanı Mustafa Bayraktar, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç’u ziyaret ederek proje hakkında görüş alış verişinde bulundu.

 Dernek Başkanı Bayraktar, şimdiye kadar birçok sosyal etkinlik ve yardımlaşma faaliyetlerinde bulunduklarını, bu  güne kadar Türkiye genelinde 7 adet şehit adları verilerek kütüphane yaptıklarını ve ihtiyacı olan birçok okula kütüphane yaptırarak kitap hediye ettiklerini belirterek “ PTT Çalışanları Derneği olarak, İzmit Belediyesinin Sokak Kütüphaneleri çalışmasını taktirle karşılıyoruz. Kitap toplama kampanyası ile  sokak kütüphanelerine destek olmaktan onur duyacağız” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç da proje için PTT çalışanlarına teşekkür etti.

PTT dernek üyeleri ve diğer destekçilerin  katkıları ile toplanacak kitapların İzmit Belediyesine teslim edileceği kaydedildi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52