MUHTAR GÖKBUDAK'TAN DOĞAN'A TEŞEKKÜR

Alikahya Merkez Mahalle Muhtarı Enver Gökbudak, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret ederek yapılan hizmetler için teşekkür etti.

banner96

MUHTAR GÖKBUDAK'TAN DOĞAN'A TEŞEKKÜR

Alikahya Merkez Mahalle Muhtarı Enver Gökbudak, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret ederek yapılan hizmetler için teşekkür etti.

20 Temmuz 2017 Perşembe 15:18
MUHTAR GÖKBUDAK'TAN DOĞAN'A TEŞEKKÜR
banner22

İzmit'in bütün mahallerine olduğu gibi Alikahya'ya da sayısız hizmet yaptıklarını belirten Başkan Doğan  " şehrimizin tüm mahalleri bizim gözbebeğimiz.  Alikahya'daki mahallelerimizde öyle. Göreve geldiğimizde, Alikahya bölgesi yeterince hizmet görmemişti. Bizim dönemimizde Alikahya hiç görmediği kadar hizmeti gördü. Yolar asfaltlandı, kaldırımlar yapıldı, yeni parklar açıldı, mahalle konakları halkımızınız hizmetine sunuldu, yeni imar yoları açıldı, dekoratif aydınlatmalar, kaldırım, kavşak düzenlemeleri yapıldı, camilere, Kur'an kurslarına, okullara destek olundu, kadınlarımız için kurslar, öğrenciler için etüt merkezleri açıldı.

EN MODERN PAZAR ALİKAHYA'YA

Şehrimizin en modern kapalı pazarlarından birini de Alikahya'ya yapıyoruz.  Vatandaşlarımız pazara gittiğinde, yağmurdan, çamurdan, güneşten korunarak keyifle alış veriş yapsın istiyoruz. Pazarcımız da  bir gün önceden gelip direği ile tentesiyle uğraşmasın. Gelsin aynı gün tezgahını kurup keyif içinde satışını yapsın.  Yine bu bölgemize en modern statlardan biri yapılıyor. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle Alikahya bölgesinin değeri her geçen gün artmaktadır" dedi.  

Muhtar Enver Gökbudak da " Belediyemizin çalışmalarından çok memnunuz. Yapılan hizmetler için Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır" şeklinde konuştu.

banner44
Anahtar Kelimeler:
KocaeliNevzat DoğanKbb
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52