Nevzat DOĞAN, Diyadin Kardeşimiz Oldu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,    Ağrı Valisi Musa Işın'ın yeğeni Sevda Işın'ı makamında misafir ederek Diyadin için yapılacakları konuştu.

banner96

Nevzat DOĞAN, Diyadin Kardeşimiz Oldu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,    Ağrı Valisi Musa Işın'ın yeğeni Sevda Işın'ı makamında misafir ederek Diyadin için yapılacakları konuştu.

26 Ocak 2017 Perşembe 13:19
Nevzat DOĞAN, Diyadin Kardeşimiz Oldu
banner22

İzmit'te üniversite öğrenimi gören ve aynı zamanda İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi üyesi olan Sevda Işın'ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Doğan "  bir süre önce İçişleri Bakanlığı ve Ak Pati Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından danışman olarak atandığım ve ekibimle birlikte gittiğim Diyadin'de bizim bir kardeşimiz oldu.   

 SOKAKLARI KARIŞ KARIŞ DOLAŞTIK

Diyadin'de vatandaşlarla bir araya gelip, onları dinleyip, onlara devletimizin varlığını daha da fazla hissettirmeye çalıştık.  İzmit'imizde hayata geçirdiğimiz projeleri Diyadin'de nasıl uygularız, vatandaşlarımız için neler yapabiliriz diye düşündük. Diyadin'in sokaklarını karış karış dolaşıp, yerinde incelemeler yaptık. Amacımız, bölge halkının özellikle son dönemde yaşadıkları olumsuzlukları bir nebzede olsa unutturmak ve geleceğe dair umutla bakmalarını sağlamaktı.

HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Diyadin'de incelemelerde bulunduğumuzda halkın ihtiyaçlarını sınıflandırarak kısa, orta ve uzun vadede hizmet planları yaptık.    Hayati fiziki ihtiyaçların yanında sosyal anlamda bir açlık içerisinde olduklarını fark ettik. Bu anlamda hemen kolları sıvadık.  Hizmet Kapınızda Projemizi Diyadin'e uyarlayarak gerekli tüm alt yapıyı oluşturduk. Bu ay itibariyle çalışmalara başlayacaklar. Bu birim,  Diyadin'in tüm hanelerine ulaşarak devletin varlığını, her zaman yanlarında olduğunu ve ona güvenmeleri gerektiğini tüm şehre anlatmış olacak.

GENÇLER VE ÇOCUKLAR İÇİN PROJELER

Özellikle çocuklarımıza yönelik sayısız proje oluşturduk.  Ortaokul 1. sınıf öğrencilerine dağıtacağımız bisikletlerle İzmit'te olduğu gibi Diyadin'i de bisiklet şehri yapmaya kararlıyız.  4. sınıflarımıza basketbol topu dağıtımlarımızla çocuklarımızı spora teşvik etmenin amacındayız. Açacağımız kütüphaneyle gençlerimizin kitap ihtiyaçlarını karşılayacağız. Çorba çeşmesi projemizle,  hem köylerden şehre gelen vatandaşlarımıza, hem de  sabah okullarına giden  öğrencilerimize çorba ikram edip, onların içini ısıtacağız. Yapacağımız parklarla çocuklarımızın güvenle, neşe içerisinde gönüllerince zaman geçirmelerini ve oyun oynamalarını sağlayacağız. Cep sineması sayesinde çocukların ve vatandaşların sinemaya olan özlemlerini gidereceğiz. Kültür merkezleri sayesinde Diyadin halkı, her türlü sosyal ve kültürel etkinliği gerçekleştirme imkanı bulacak. Bunlar, Diyadin'de hayata geçirmeyi planladığımız ve hatta bu ay içerisinde hizmete açılacak projelerden sadece  bazıları. 

AĞRI VE DİYADİN ÇOK ŞANSLI

Ağrı ve Diyadin çok şanslı, şehri bu kadar güzel sahiplenen, bu kadar iyi tanıyan ve kendini şehre adayan bir Valisi bir Kayyum Belediye Başkanı var.  Diyadin'e ziyaretimizde bizi gerçekten çok güzel ağırladılar. Tüm içtenlikleriyle bize kapılarını açtılar.  Şehir için canla başla çalıştıklarını gördük.  İzmit halkı adına ve İzmit Belediyesi olarak biz de Diyadin'e ne gerekiyorsa yapacağımızın sözünü verdik " şeklinde konuştu. 

GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ

Konuşmasında gönüllülük esasıyla çalışan sivil toplum kuruluşlarının desteklenmesi gerektiğini de belirten Başkan Doğan  " İlim Yayma Cemiyeti'ni kurulduğu günden beri yakından takip eden biriyim. Sık sık ziyaretlerde bulunup,  çalışmalarına destek oluyoruz. Eğitim alanlarındaki çalışmalarını taktirle karşılıyorum. Cemiyetteki çabalarınızı ve burada öğrenci olmanıza rağmen Diyadin'e dair güzel projelerinizi de gönülden destekliyorum. İzmit Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada cemiyetinize destek olmaya devam edeceğiz. Bu yardımlarda söz konusu Ağrı ve Diyadin olduğunda bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor"  dedi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
Nevzat Doğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52