Nevzat Doğan , Herkesin Başkanıyım

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Mehmet Toker'in başkanlığını yaptığı KYÖD'ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan KYÖD Başkanı Toker" hem kentin yerel yönetimleriyle, hem de kentin STK'larıyla sürekli istişareler içerisinde bulunarak, yaşadığımız şehre dair değerlendirmeler yapıyoruz.

banner96
07 Şubat 2017 Salı 12:45
Nevzat Doğan , Herkesin Başkanıyım
banner22

KYÖD BAŞKANIMIZIN YUVASI

Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, aynı zamanda üyemiz. KYÖD olarak görevimiz, üyelerimizin işlerini kolaylaştırmaktır. Belediye Başkanımızın, kent yararına, kent yaşamının iyileştirmesi için yapacağı her çalışmada KYÖD olarak yanında olacağız.  Başkanımıza ziyareti için teşekkür ediyoruz. Burası Başkanımızın yuvası, İzmit Belediyesi bizim belediyemiz" dedi.

HİZMETTE AYRIM YOK

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Doğan'da yaptığı açıklamada" İzmit Belediyesi herkesin belediyesi, ben de herkesin belediye başkanıyım. Bunu sadece söylemlerimizde bırakmıyor,  şehrimizin dört bir yanına götürdüğümüz hizmetlerimizle de gösteriyoruz. Bizim söylemlerimiz hiçbir zaman sözde kalmıyor.   Bir siyasi partinin adayı olarak seçim sürecini atlatıyoruz ancak seçilip, belediye başkanlığı rozetimizi taktığımız anda siyasi kimliğimizi bir kenara bırakıyoruz. KYÖD ile de  birlikte futbol turnuvalarından sanatsal etkinliklere kadar bir çok ortak çalışmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz.

ÖRNEK GÖSTERİLİYORUZ

Bir belediye başkanı olarak hizmet ettiğiniz şehrin ve insanların siyasi, sosyal tercihlerini ayırmadan herkesle aynı mesafede olmak kolay olmuyor. Bunu en fazla önemseyerek çalışan başkanlardan birisiyim.

Zaman zaman algılar farklı olduğunda üzülüyorum. İzmit Belediyesi sadece hizmet noktasında ilklerin belediyesi olmayıp, tarafsız hizmet anlayışıyla da örnek gösteriliyor.  Bunu rahatlıkla,  başım dik bir şekilde söyleyebilirim. Hep birlikte güzel işler yapıyoruz. Daha da güzellerini yapacağız. Bunu yaparken de vatandaşlarımızın hakkını hukukunu koruyor, ayrımcılık yapmadan ve yapılmasına da izin vermeden hizmet almasını da çok önemsiyoruz. Bu yüzden İzmit Belediyesi herkesin belediyesi, Nevzat Doğan' da herkesin belediye başkanıdır" şeklinde konuştu

banner44
Anahtar Kelimeler:
Nevzat Doğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52