Nevzat Doğan , Kızına Kavuştu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın umreden dönen küçük kızı Ayşe Ceylin ile kavuşma anları görülmeye değerdi.

banner96

Nevzat Doğan , Kızına Kavuştu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın umreden dönen küçük kızı Ayşe Ceylin ile kavuşma anları görülmeye değerdi.

01 Şubat 2017 Çarşamba 19:47
Nevzat Doğan , Kızına Kavuştu
banner22

Sömestr tatilini fırsat bilerek halası Türkan Uçan'ın yer aldığı kalabalık bir akraba grubuyla 10 günlük umreye giden Başkan Doğan'ın küçük kızı Ayşe Ceylin,  şehre döndü.  Perşembe pazarı alanında buluşan baba kızın kavuşmaları herkese duygusal anlar yaşarttı.   Birbirine özlemle sarılan baba kız, uzun süre ayrılmadı. Kutsal topraklardan evine dönen Ayşe Ceylin'in mutluluğu yüzünden okunuyordu.

Kızını çok özlediğini belirten Başkan Doğan " 10 günüdür kızımı görmüyorum. Tabi ki onu çok özledim ama onun çok istediği bir şeyi gerçekleştirmiş olmasının da ayrı bir sevincini yaşıyorum. İnşallah oraların, o manevi güzelliklerini en derin şekilde yaşamıştır.   Allah bütün ayrılıkları böyle güzel, hayırlı işler için göstersin.  

Allah kızımın, ailemin ve umre için kutsal topraklara giden tüm Müslümanların ibadetlerini kabul etsin" şeklinde konuştu. Başkan Doğan, umreden dönen aile bireyleriyle tek tek kucaklaşarak hasretlik giderdi.

banner44
Son Güncelleme: 01.02.2017 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52