Nevzat Doğan Nereyi Ziyaret Etti?

Sık sık esnaf ziyaretlerinde bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan kısa adı KOTKO olan Kocaeli Toptancılar Sitesi’ni de ziyaret etti.

banner96

Nevzat Doğan Nereyi Ziyaret Etti?

Sık sık esnaf ziyaretlerinde bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan kısa adı KOTKO olan Kocaeli Toptancılar Sitesi’ni de ziyaret etti.

28 Kasım 2017 Salı 10:32
Nevzat Doğan Nereyi Ziyaret Etti?
banner22

Toptancılar Sitesindeki esnafları gezerek hayırlı ve bol kazançlar dileyen Başkan Doğan’a Muhtar Masası Koordinatörü Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çetin de eşlik etti. Ömerağa Mahalle Muhtarı Adnan Ulusoy’un  işyerlerini de ziyaret eden Doğan, ççeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

KAFA YORUYORUZ

Toptancıların İzmit için büyük önem taşıdığını belirten Başkan Doğan “ toptancı kardeşlerimizin şehrimizdeki ticari hayata çok önemli katkıları oluyor. Bizim de son derece önemsediğimiz bir ticaret alanı. Özellikle onların daha iyi koşullarda hizmet verebilmelerini arzu ediyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Şehrin ticari hayatının arttırılmasının dışarıdan yeni müşterilerin getirilmesine bağlı olduğunu bilen bir belediyeyiz. Bu amaçla şehrin ticari hayatında herkese yansıyan bir ciro artışının olmasını istiyorsak, şehir dışından şehrimize yeni müşterileri getirmek için çalışmalar yürütmeliyiz. İzmit Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak bu konuya sürekli kafa yoruyoruz. Şehrimizi turizme hazırlıyoruz, otellerin, hastanelerin, yeni işletmelerin açılması için her türlü desteği veriyoruz. Yeni yapılan bu hizmet alanlarının hepsi şehrimize dışarıdan gelenlerin, her noktada harcama yapması, yeni ekonomik getiriler demektir” diyerek bu durumun bütün sektörlere önemli katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
İzmitNevzat DoğanEsnaf
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52