Öğrenmenin Yaşı Yok

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın en büyük halk üniversitesi dediği İZMEK'te, her yaştan vatandaş hitap ediyor.

banner96

Öğrenmenin Yaşı Yok

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın en büyük halk üniversitesi dediği İZMEK'te, her yaştan vatandaş hitap ediyor.

25 Ocak 2017 Çarşamba 16:05
Öğrenmenin Yaşı Yok
banner22

Yılda ortalama 20 bin kişinin yararlandığı İZMEK'te açılan Trabzon hasır takı örücülüğü kursuna 79 yaşındaki Yakup Dönmez de katılıyor. İlerlemiş yaşına rağmen kurstaki azmi ve isteği herkes tarafından büyük taktir gören Yakup Korkmaz" vaktim bol olduğu için kendime meşgale ararken İZMEK'te böyle bir kurs olduğunu öğrendim. Hemen gelip kaydımı yaptırdım. İyi ki kursa katılmışım. Burada hem kendime bir meşgale bulmuş oldum, hem de yeni arkadaşlar dostlar ediniyorum. Bizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsem azdır" şeklinde konuştu.      

Kursun öğretmenliğini yapan Bilge Demirkök'de " haftanın 2 günü gerçekleştirdiğimiz kursa 80 kişi katılıyor. Yakup Amcamızın azmi ve becerisi ve öğrenme isteği bizi çok mutlu ediyor. Kuyumculuk sektörü için önemli olan Trabzon hasır örücülüğü metal kesme, taş mıhlaması, kazaziye örme, gümüş örme gibi konularda eğitim veriyoruz" şeklinde konuştu.

banner44
Anahtar Kelimeler:
İzmit Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52