PARKLARDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

İzmit'teki parklarda bakım onarım çalışması yapılıyor.

banner96

PARKLARDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

İzmit'teki parklarda bakım onarım çalışması yapılıyor.

19 Haziran 2017 Pazartesi 12:44
PARKLARDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR
banner22

Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri" şehrin dört bir yanındaki parklarda ve yeşil alanlarda bulunan oyun grupları, kondisyon aletleri, oturma grupları zamanla eskimekte, hasar görmektedir. Hor kullanmadan da kaynaklı hasarların giderilmesi için çalışma başlattık.

Ekiplerimiz, sadece şehir merkezindeki mahallelerde değil köylerdeki çocuk oyun grupları, kondisyon aletlerini, ahşap oturma gruplarını tek tek elden geçirip bakım ve onarımını yapıyor.

Tamiri mümkün olmayanları da yenileriyle değiştiriyoruz" dediler. Yetkililer, park ve yeşil alanlardaki oyun grupları, oturma grupları ve kondisyon aletlerinin dikkatli kullanılmasını da istediler.

FOTO mahallelerde değil köylerdeki çocuk oyun grupları, kondisyon aletlerini, ahşap oturma gruplarını tek tek elden geçirip bakım ve onarımını yapıyor.

banner44
Anahtar Kelimeler:
ParkParklarda Onarım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52