Vali Musa Işın , Nevzat Doğan'ı Ziyaret Etti

Ağrı Valisi Musa Işın, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti. 

banner96
23 Şubat 2017 Perşembe 00:57
Vali Musa Işın , Nevzat Doğan'ı Ziyaret Etti
banner22

Vali Işın'ın ziyaretinde Ağrı Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Saim Alpaslan, Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Ağrı Müftüsü İbrahim Gemici, Ağrı Gazeteciler Cemiyet Başkanı Alaettin Aslan da yer aldı. İzmit Belediyesi'nin Ağrılı belediye meclis üyesi Ersin Alpaslan'ın da  katıldığı ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Doğan "Ağrı ilimizin saygıdeğer valisi ile değerli heyetine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.

AĞRI HALKI BİZE KUCAK AÇTI

Sayın Valimiz Ağrı'ya gittiğimizde bizi hiç ama hiç yalnız bırakmadı, her zaman yanımızda oldu.  Başta siz olmak üzere ağrı halkımıza orada kalış süremiz boyunda bize kucak açtıkları için özellikle teşekkür etmek istiyorum.  2 günlük Ağrı ziyaretimiz sırasında bölgeye neler yaptığınızı, ne kadar önemli hizmetleri hayata geçirdiğinizi gördük.   Sizler gibi devlet büyüklerimiz, devlet yöneticilerimiz olduğu sürece bizim o bölgelerde başarımız her zaman artacaktır. Tabi ki biz bundan gurur duyduk.

İZMİT HALKININ SEVGİSİNİ GÖTÜRDÜK

Biz de sizin oradaki çalışmalarınız, gayretiniz ve inancınızdan aldığımız ilhamla çalışmalarımıza başladık.  Biz Diyadin'e neler yapılabilir diye giderken aslında İzmit halkınınım sevgi ve selamlarını da götürerek, İzmit'te kardeşleri olduğunu bilsinler istedik.   Ekibimle birlikte Diyadin'e giderek yerinde tespitlerde bulunup, vatandaşımızın da istek ve beklentilerini almıştık. Diyadin ile ilgili çalışmalarımızı çok kısa sürede hayata geçirdik.

HİZMETLER ÇOK KISA SÜREDE HAYATA GEÇTİ

Çorba çeşmelerimiz Diyadin de akmaya başladı. 5 bin adet Diyadin Çocuk Dergisi, çocuklarla buluşturuldu.   Cep sinemamız hizmete açıldı. Diyadin'li tüm muhtarlarımızı şehrimizde ağırladık, onlara hizmetlerimizi gösterdik.   Diyadin'de asfalt, parke çalışmalarımız devam ediyor, park projemiz var bitti, uygulamasına başlayacağız. Hayvan kesim alanının düzenlenmesi ile ilgili bir hazırlık yaptık. Diyadin için uyarladığımız Hizmet Kapınızda projemizle evlere ulaşmaya başladık.  Oluşturulan özel ekip ve giydirilmiş araçla birlikte tüm haneler ziyaret edilerek devletimizin ve belediyemizin her zaman yanlarında olduğunu kendilerine gösteriyoruz.  

SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

Ben süreci yakından takip ediyorum, haftalık olarak sayıları alıyorum. Sorulan soruları, vatandaşların cevaplarını takip ediyorum. Sizlerin desteği ile bu çalışmalar güzel noktaya gelecek. Diyadin varsa İzmit var, Ağrı varsa Kocaeli var. Orada görev yapan herkese başarılar diliyorum. Biz Ağrılı hemşerilerimizi seviyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın gösterdiği çizgiden hepimiz gidiyoruz. Bu onurlu görevi bana verdikleri için teşekkür ediyorum ve bu göreve layık olmak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU

Ağrı Valisi Musa Işın da Başkan Doğan'ın sıcak karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek  "Belediye Başkanımız Nevzat Bey, yaklaşık 3 ay önce bizi ziyaret ettiler, misafirimiz oldular. Diyadin ilçemiz ile İzmit Belediyesi kardeş şehir oldu.  Kendisi İzmit'teki başarılı belediyecilik tecrübelerinden faydalanabilmemiz için Diyadin'e görevlendirildi. Diyadin ilçemizde çok hayırlı hizmetleri oldu. Buradan bir şefkat, merhamet eli Ağrı'ya uzatıldı ve bu el havada tutuldu, çok beğenildi. Değerli başkanımız Ağrı ile Kocaeli arasında bir gönül köprüsü kurdu. Ağrı ile Kocaeli adeta birer kardeş il oldular. 

DOĞAN'A TEŞEKKÜR

Diyadin'e yaptığı çok önemli katılarının yanında Belediye Başkanımızın buradaki Ağrılı hemşerilerimizi sahiplenmesi ülkemiz adına önemli bir katkı sağlamaktadır. Ağrı ile Kocaeli arasındaki bu gönül bağını daha da pekiştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Başkanımıza Ağrı ilimize ve Diyadin ilçemize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Misafirlikleri için de teşekkür ediyorum.  Kendilerini en kıs zamanda yine Ağrımızda misafir etmek istiyoruz" dedi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
Nevzat DoğanMusa Işın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52