Yılmaz: “Kadınların heyecanı sandığa yansıyacak!”

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları 24 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

banner96

Yılmaz: “Kadınların heyecanı sandığa yansıyacak!”

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları 24 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

29 Mayıs 2018 Salı 14:37
Yılmaz: “Kadınların heyecanı sandığa yansıyacak!”
banner22

                                                                                         

24 Haziran’a kadar seferberlik ilan eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi, oluşturdukları ekipler aracılığıyla her gün birden fazla bölgede programlar düzenliyor ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda İlçe Kadın Kolları tarafından Yenişehir Mahallesi’nde düzenlen ev toplantısına bölge sakini kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

GÜÇLÜ VE GÜVENLİ YARINLAR İÇİN

Yenişehir Mahallesi Öznur Savur’un evinde düzenlenen ev toplantısına, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, kadın kolları yöneticileri ve çok sayıda bölge sakini kadın katıldı. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleştirilen toplantıda, Başkan Yılmaz ve Yazıcı, kadınlarla sohbet etti ve taleplerini dinledi. Programda konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, 24 Haziran’ın önemine dikkat çekerek, “Milletimiz İstikrarlı, güçlü ve güvenli yarınlar istiyor. Milletimiz tercihini istikrardan yana kullanacak. Milletimizin iradesine güveniyoruz” dedi.

“BİZ HER ZAMAN SAHADAYDIK”

Yılmaz, “Bizler hiç bir zaman seçim için çalışmadık, hep sahalardaydık.  24 Haziran'da liderimizi tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız, Türkiye'yi değiştiren, zincirlerimizi kırmamızı sağlayan, güçlü Türkiye'yi inşa eden milletin adamı, milletin adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı devletimizin başına getireceğiz” dedi.  İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, tüm kademeleriyle İzmit’i karış karış gezdiklerini hatırlatarak, “Sahalarda gördüğümüz coşku ve teveccühün sandığa yansıyacağına inancımız tam. 24 Haziran'da ülkemiz aydınlık geleceğe yelken açacak” dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52