İzmit Caddesindeki Asfalt Yol Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçedeki çalışmalarını sürdürüyor.

banner96

İzmit Caddesindeki Asfalt Yol Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçedeki çalışmalarını sürdürüyor.

08 Ağustos 2017 Salı 15:04
İzmit Caddesindeki Asfalt Yol Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı
banner22

Çarşı mahallesinden başlayıp İzmit Caddesine kadar süren 3 km'lik yolun asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken," İzmit Caddesi'ndeki yol yapım çalışmalarında sona geldik. Çok yakında caddemizi yenilenen yüzüyle halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Kandıra'nın merkez ve mahallelerinde asfalt yol yapımı, onarım ve parke çalışmalarıyla vatandaşlara hizmet götüren Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İzmit Caddesindeki yolun asfaltlama çalışmalarında sona geliyor. Asfaltlamanın ardından kaldırım çalışmalarını yapacak olan ekipler, sosyal hayatı kolaylaştıracak ve ulaşımı rahat bir şekilde sağlayacak hizmetlerini sürdürüyor.

Kandıra  merkez ve mahallelerindeki yol yapımı ve asfaltlama çalışmalarını takip eden ve çalışmaların titizlikle sürdürülmesinde hassas davranan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İzmit Caddesinde yaptığı incelemelerde vatandaşların ulaşımda zorluk yaşamaması ve sosyal hayatlarını rahatça sürdürmesi için asfaltlama çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Yol medeniyettir diyen Başkan Ünal Köken, Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde ilçemizdeki hizmetlerimiz sürecek. Çarşı mahallesinden başlayan İzmit Caddesine kadar süren 3 km'lik yolun asfaltlama çalışmasını bitirdikten sonra vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlanmış olacak. Hemşehrilerimizin ulaşımını hızlandıracak proje ve çalışmalarla hizmetlerimiz aksamadan sürdürülecek dedi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
KocaeliKandıraKbb
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52