KANDIRA’DA ASFALT YOL SEFERBERLİĞİ

96  Muhtarlığa bağlı 330 mahallesi ile Kocaeli’nin en geniş hizmet alanına sahip ilçelerinden biri olan Kandıra’da, her noktaya yol hizmeti ulaştırılması için canla başla çalışılıyor.

banner96

KANDIRA’DA ASFALT YOL SEFERBERLİĞİ

96  Muhtarlığa bağlı 330 mahallesi ile Kocaeli’nin en geniş hizmet alanına sahip ilçelerinden biri olan Kandıra’da, her noktaya yol hizmeti ulaştırılması için canla başla çalışılıyor.

25 Eylül 2017 Pazartesi 16:56
KANDIRA’DA ASFALT YOL SEFERBERLİĞİ
banner22

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerek ilçe merkezinde, gerekse çevre mahallelerde yol yapım çalışmaları hızla devam ettiriliyor. Bu çalışmalar kapsamında son olarak Özbey ve Duraklı Mahallerinde yollar sıcak asfalt ile yenilendi. Vatandaşlara konforlu ve güvenli ulaşım imkanı sunmak için gerçekleştirilen çalışmalarda, mahalle içi sokaklardaki yollar da asfaltlanarak, yol hizmeti mahalle sakinlerinin kapısının önüne kadar götürülmüş oluyor.

Sürdürülen bu çalışmaları hız kesmeden devam ettireceklerini belirten, Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN, ilk günden beri ”yol medeniyettir” düsturu ile hareket ettiklerini, bu düşünce ile  hizmet sınırları içinde yolu yenilenmemiş hiçbir yer kalmamamsı için çalıştıklarını söyledi.

Başkan KÖKEN, Kandıra’mız 933 km² gibi çok büyük alana sahip bir ilçemiz, biz ilçemizin her noktasına hizmet ulaştırmak için aralıksız çalışıyoruz. Yol yapımı gibi hem çok yüksek maliyetli hem de teknik ekipman ve iş gücü olarak yüksek bir altyapı gerektiren bir hizmeti vatandaşlarımıza sunarken belli bir plan ve belli bir sıra ile çalışmak zorundayız. İnşallah hedefimiz odur ki, 2019 yılına kadar asfalt ve parke yol yapmadığımız mahallemiz kalmayacak dedi.

Kandıra Belediyesinin ilçenin her yerinde sürdürdüğü yol yapım hizmetlerini takdir ile karşılayan vatandaşlar, bu hizmetin sırayla her yere ulaştırıldığını görmekten memnun olduklarını dile getirdiler. Yol hizmetini Kandıra’nın her noktasına ulaştırmak için çalışan Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN’E bu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ettiklerini belirttiler.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52