Ünal Köken'in Büyük Projesi Hayata Geçiyor

Kandıra'nın gelişmesinde ve yenilenmesinde büyük atılımlar gösteren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Belediyesi Hizmet Binası projesiyle ilçede köklü değişimlere imza atıyor.

banner96

Ünal Köken'in Büyük Projesi Hayata Geçiyor

Kandıra'nın gelişmesinde ve yenilenmesinde büyük atılımlar gösteren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Belediyesi Hizmet Binası projesiyle ilçede köklü değişimlere imza atıyor.

11 Mayıs 2017 Perşembe 17:36
Ünal Köken'in Büyük Projesi Hayata Geçiyor
banner22

"Kandıra Belediyesi Hizmet Binası Projesinin  Yapımına Start Verildi"

Değişen ve yenilenen Kandıra sloganıyla bir çok başarılı işe imza atan Başkan Ünal Köken, Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesinin eski yerinde yapılacak olan Kandıra Belediyesi Hizmet Binası ile Kandıra İlçe Kaymakamlık Binalarının yapım çalışmalarına start verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ve İmar Daire Başkanlığından gelen ekipler ile Kandıra Belediyesi ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından başlatılan projede adımlar hızlandı.  Başkan Ünal Köken'in eski hastane alanına inşa edecekleri Belediye hizmet binası, Kaymakamlık hizmet binası için yıkım çalışmaları başladı. Eski hastane binasının yıkım ve temizleme çalışmalarını inceleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kısa süre içinde Eski Devlet Hastanesinin  söküm işlemlerini tamamlamayı hedeflediklerini anlattı.

Başkan Ünal Köken: "Eski hastane alanına inşa edilecek olan, Belediye Hizmet Binası, Kaymakamlık Hizmet Binası projemiz ile hem vatandaşlara sunulan kamusal hizmetin kalitesi artacak hem de ilçe merkezinde görsel açıdan daha düzenli bir hale gelecek. "

Kandıra'ya kalıcı eserler bırakmayı amaçlayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yaptığı açıklamada bu projelerinin trafik sorununa da çare olacağını ifade etti.

"Başkan Ünal Köken, Kandıralı Vatandaşlara Müjdeyi Verdi"

Başkan Ünal Köken, sözlerinde şunları belirtti:  "Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesinin eski yerinde Kandıramıza yakışır bir ilçe belediye binası hem de ilçe Kaymakamlığımıza yakışır bir kaymakamlık binası yapımı için çalışmalara başladık. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin ilgili firmayla çalışması sonucu projelerimize hız verdik.  Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin başlattığı çalışmalara destek olarak bizler de Kandıra Belediyesi olarak eski hastane binamızla ilgili temizlik çalışmalarımıza başladık .Referandumun ardından önemli bir ivme kazanarak devam edecek olan çalışmamızla birlikte ilçemizin trafik sorununu da en aza indirmiş olacağız. Belediye binamızın yapımı tamamlanana kadar geçecek zaman içinde bu bölgemizi vatandaşlarımıza otopark hizmete sunacağız" dedi.

Kandıra Belediyesi Hizmet Binası projemizin diğer bir aşaması da binamızın alt kısmını otopark olarak değerlendirmek olduğunu anlatan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  Projemizin Kandıralı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum diyerek  tarihi bir anı yaşadıklarını ve büyük bir heyecan duyduklarını belirtti.  Uzun yıllardır Kandıra'nın merkezinde olan eski hastane binasını yeni bir proje ve bina ile değiştirmek bizlere nasip oldu diyen Başkan Ünal Köken,  projenin büyük önem taşıdığını ve ilçede köklü değişimlerin süreceğini vurguladı.

banner44
Anahtar Kelimeler:
Ünal Köken
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52