Karamürsel sahili “Sen de koşabilirsin“ etkinliğiyle şenlendi

- Sahilde 10 kilometre boyunca koşu yapan sporseverler, Altınkemer Plajı'nda denize girip birlikte kahvaltı yaptı

banner96

Karamürsel sahili “Sen de koşabilirsin“ etkinliğiyle şenlendi

- Sahilde 10 kilometre boyunca koşu yapan sporseverler, Altınkemer Plajı'nda denize girip birlikte kahvaltı yaptı

23 Temmuz 2017 Pazar 11:30
Karamürsel sahili “Sen de koşabilirsin“ etkinliğiyle şenlendi
banner22

KOCAELİ (AA) - Sosyal medya üzerinden örgütlenen "Koşu Tutkunları" adlı grubun düzenlediği "Sen de koşabilirsin" kampanyası çerçevesinde Kocaeli'de bir araya gelen sporseverler, 10 kilometre koşu yaptı, mavi bayraklı Altınkemer Plajı'nda denize girdi.

Sosyal medyada yaklaşık 3 yıl önce örgütlenen ve yaklaşık bin 400 üyesi bulunan grup üyeleri, İstanbul ve Bursa'dan gelerek, Karamürsel'de bir dizi etkinlik yaptı.

Koşu tutkunları, beden eğitimi öğretmeni Ayşecik Yüksel'in ısınma ve esneme egzersizleri yaptırmasının ardından, 10 kilometre koşu yaptı. Koşuya, grup üyelerini gören çevredeki vatandaşlar da katıldı. Koşunun arından, mavi bayraklı Altınkemer Plajı'nda denize girerek serinleyen üyeler, daha sonra birlikte kahvaltı yaptı.

Grup adına konuşan grup kurucularından, koşu tutkunları İstanbul grubu lideri Özkan Yüksel, "Koşmak benim için bir tutkudur" diyen herkesin, ister yalnız ister grupla beraber koşmak ya da sadece yürümekten hoşlananların, koşu deneyimlerini, anılarını, yazılarını paylaşabilecekleri ortak buluşma noktası olan Fecebook üzerinden 3 yıl önce "Koşu Tutkunları" isimli bir sayfa oluşturduklarını anlattı.

Türkiye'de insanları daha sağlıklı bir yaşam için harekete geçmeye davet ederek, koşu sporu kültürünün bilinçli bir şekilde yapılmasını ve yayılmasını hedeflediklerini belirten Yüksel, şu an için yaklaşık bin 400 üyeye ulaştıklarını ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde sportif etkinlikler düzenlediklerini ifade etti.

banner44
Anahtar Kelimeler:
Kocaeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52