Başkan Üzülmez Özel Çocukları da Unutmadı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Avni Akyol İlkokulu’nda eğitim gören özel çocukları ziyaret etti. Özel çocuklar Başkan Üzülmez’e büyük ilgi gösterdiler.

banner96

Başkan Üzülmez Özel Çocukları da Unutmadı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Avni Akyol İlkokulu’nda eğitim gören özel çocukları ziyaret etti. Özel çocuklar Başkan Üzülmez’e büyük ilgi gösterdiler.

06 Aralık 2017 Çarşamba 09:07
Başkan Üzülmez Özel Çocukları da Unutmadı
banner22

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve ilçe yöneticileriyle İstasyon Mahallesi’nde bulunan Avni Akyol İlkokulu’nda eğitim gören özel çocukları 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ziyaret etti. Başkan Üzülmez’i karşılarında gören özel çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

TÜRK BAYRAĞI ROZETİNİ VERDİ

Avni Akyol İlkokulu’na giden Başkan Üzülmez, özel çocukların eğitim gördüğü sınıfları ziyaret ederek sohbet etti. Özel çocukların isteklerini geri çevirmeyen Başkan Üzülmez, gösterilen ilgi karşısında duygusal anlar yaşadı. Bir özel öğrenci Başkan Üzülmez’in yakasında ki Türk Bayrağı rozetini istedi. Bu isteği geri çevirmeyen Başkan Üzülmez, rozetini çıkararak memnuniyetle hediye etti.

ÇOCUKLARIMIZ BİZE EMANET

Ziyarette duygularını dile getiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Onların gözlerinde ki mutluluk bizleri de mutlu etmektedir. Özel çocuklarımıza gereken bütün destek sağlanmaktadır. Bizler için önemli olan çocuklarımızın iyi bir eğitim almasıdır. Özel çocuklarımızın daha fazla ilgiye ihtiyacı vardır. Bugün buraya gelerek onların sevgilerine karşılık vermeye çalıştık. En güzel birlik ve beraberlik yürekten sağlanmaktadır” ifadelerini kullandı.

ARACI DEĞİŞTİRİLDİ

Öte yandan düzenlenen bir programda Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’den küçük gelen tekerlekli sandalyesinin değiştirilmesini isteyen Zehra Kuru’nun isteği yerine getirildi. Belediye Başkanı Üzülmez’in talimatı ile alınan tekerlekli sandalye Zehra Kuru’ya teslim edildi. Yeni tekerlekli sandalyesini alan Kuru, yaşadığı mutluluğu tarif etmekte zorlanırken “Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez, bizlerin her zaman yanında olmuştur. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Uzun zamandır kullandığım tekerlekli sandalye artık küçük geliyordu. Başkanımız Üzülmez’e söylemem ile tekerlekli sandalyem değiştirildi. Kendisinden ve ekibinden Allah razı olsun” dileklerini iletti. 2014 yılından bugüne kadar Kartepe Belediyesi tarafından 265 manuel tekerlekli sandalye Kartepe’li engellilere takdim edildi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52