Çocuk Kulübünden Anlamlı Ziyaret

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri Özel Mürüvvet Evyap Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret ettiler.

banner96

Çocuk Kulübünden Anlamlı Ziyaret

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri Özel Mürüvvet Evyap Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret ettiler.

29 Ocak 2018 Pazartesi 09:48
Çocuk Kulübünden Anlamlı Ziyaret
banner22

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri yaptığı etkinliklerle önemli noktalara dikkat çekmeye ve farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Türkiye’de devlet destekli ilk ve tek engelli okulu olan Özel Mürüvvet Evyap Özel Eğitim Okulu Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerine kapılarını açtı.

BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR

Kartepe Belediyesi Bilgi Evlerinden Rahmiye İbn-i Sina ve Arslanbey Yunus Emre Bilgi Evleri öğrencileri, ziyaretlerine gittikleri öğrencilerle ilk önce atölye çalışması yapıp, birbirleriyle tanışıp, kaynaştılar. Atölye de akıl oyunları oynayarak keyifli vakit geçiren öğrenciler, spor salonuna geçip, survivor parkurunda hem eğlendiler hem de birbirleriyle yarıştılar.

BİRLİKTE OYNADILAR, GÜLDÜLER, EĞLENDİLER

Çocukların birbirleriyle sosyalleşmesinin ve kaynaşmasının hedeflendiği bu gezide, öğrencilere birbirlerinden hiçbir fark olmadığı vurgusu yapıldı. Çocuklar birlikte oynadılar, güldüler, eğlenirken de sevmeyi ve paylaşmayı öğrenciler. Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, Özel Mürüvvet Evyap Özel Eğitim Okulu öğrencilerine puzzle hediye etti. Bununla birlikte doğum günü olan bir öğrenciye Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü Doğum Günü kartlarından hediye edilerek, doğum günü de kutlandı. Özel eğitim gören öğrenciler de Bilgi Evi öğrencilerine kupa bardak ve renkli balonlar hediye etti. Toplu hatıra fotoğrafın ardından oradan ayrılan öğrenciler, çok anlamlı ve özel bir ziyaret yaptıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e çok teşekkür ettiler.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52