Kartepe Belediyesin’den Kılıç Ailesine Sıcak Yuva

Kartepe Belediyesi tarafından Şefkatiye Mahallesi’nde ikamet eden Kılıç ailesinin yeni evleri tamamlanarak teslim edildi. Kılıç ailesinin ilk misafiri Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oldu.

banner96

Kartepe Belediyesin’den Kılıç Ailesine Sıcak Yuva

Kartepe Belediyesi tarafından Şefkatiye Mahallesi’nde ikamet eden Kılıç ailesinin yeni evleri tamamlanarak teslim edildi. Kılıç ailesinin ilk misafiri Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oldu.

27 Aralık 2017 Çarşamba 09:44
Kartepe Belediyesin’den Kılıç Ailesine Sıcak Yuva
banner22

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Şefkatiye Mahallesi’nde ikamet eden Kılıç ailesini ziyareti sonrasında hayatları değişti. Başkan Üzülmez’in ziyareti sonrasında Kılıç ailesinin yaşadığı temel sorunların birçoğu son buldu. Emine Kılıç bağırsak kanserine yakalanması sonrasında hayat ile yeni bir mücadeleye girdi. Ekonomik durumu kötü olan Emine Kılıç’ın ilk ameliyatı da Kartepe Belediyesi tarafından karşılanırken, Başkan Üzülmez ve ekibi tarafından imkanlar dahilinde Kılıç ailesine destek verilmeye başlandı.

EVLERİ YENİDEN YAPILDI

Emine Kılıç ameliyat olmasına karşın yaşadığı evin rutubetli ve nemli olmasından dolayı hastalığında herhangi bir iyileşme kaydedilmedi. Üç defa daha bıçak altına yatan Emine Kılıç (54), mücadelesini sürdürürken, Başkan Üzülmez’den evlerinin düzeltilmesi için destek istedi. Başkan Üzülmez’in talimatı ile harekete geçen ekipler evde yaptıkları inceleme sonrasında evin yeniden yapılmasına karar verildi. Ekiplerin hızlı şekilde eski evi yıkarak yenisini tamamladılar ve yeniyıl öncesi Kılıç ailesine teslim ettiler.

ÜZÜLMEZ MİSAFİR OLDU

Yeni evleri kısa zamanda yapılan Kılıç ailesinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Yeni evlerinde Kılıç ailesinin daveti üzerine ilk konukları Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oldu. Üzülmez’e teşekkürlerini sunan Emine Kılıç “Eşim emekli olmasına karşın hastalığımdan dolayı kredi çekti. Bütün maaşımız oraya kesiliyor. Eşimde gündelik işlerde çalışarak rızkımızı çıkarıyor. Evimizin rutubetli olmasından dolayı rahatsızlığım devam etti. Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in destekleri ile yeni evimize kavuştuk. Yeni yıla yeni umutlarla ve mutluluk ile gireceğiz. Allah sizden razı olsun” ifadelerini kullandı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise “Kılıç ailesinin yaşadıkları sonrasında bizlerde imkanlarımız dahilinde elimizden geleni yaptık. İnşallah sağlıklı ve uzun ömürlerde yeni evlerinde mutlu bir yaşam sürmelerini dilerim” ifadelerini kullandı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52