Kartepe'de Engelliler Gönüllerince Eğlendi

Kartepe Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engellilere özel program düzenledi. Programda engeliler gönüllerince eğlendiler.

banner96

Kartepe'de Engelliler Gönüllerince Eğlendi

Kartepe Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engellilere özel program düzenledi. Programda engeliler gönüllerince eğlendiler.

06 Aralık 2017 Çarşamba 09:14
Kartepe'de Engelliler Gönüllerince Eğlendi
banner22

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Kartepe Engelsiz Yaşam Derneği ve ilçe genelinde rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören 200 engelli çocuk ve aileleri için Ataevler Kültür Merkezi’nde etkinlik düzenlendi. Programa katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, engelli çocuklar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Bütün engellilerle yakından ilgilenen Başkan Üzülmez, öğrencilerin hepsine hediyeler vererek onlarla birlikte eğlendi.

ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR ETTİ

Kartepe Belediyesi’nin düzenlediği programda konuşan Kartepe Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Derneği Başkanı Yavuz Acar, “Engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarını anlayıp, olabilecek engelleri aşmak için belediyemizle beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz. Engellilerimizin spor yapmaları çok önemlidir. Bu bağlamda Kartepe Belediyesi tarafından bizlere bu imkanlar verilmektedir. Ben buradan Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e bizleri yılda bir gün değil her zaman hatırladığı için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

GAYRET SARF EDİYORUM

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise “Misafir etmekten büyük mutluluk duyduğum bütün engelli kardeşlerimi ve ailelerini 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile tertip ettiğimiz programımıza hoş geldiniz diyorum. Göreve geldiğim günden bu yana, iyi gün de kötü günde engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda, kanunların verdiği yetkiyle, kamusal görevimle ve aynı zamanda insani olarak da yanınızda olmaya, mutlulukları ve sıkıntıları paylaşmaya, çözüm üretmeye gayret sarf ediyorum” dedi.

DEVLET SICAKLIĞI

Sözlerine devam eden Başkan Üzülmez “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşabilmemiz adına muhtarlarımızdan, meclis üyelerimizden ve sizlerden destek beklemekteyim. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımızın bize vermiş olduğu güç ve emirle engelli olsun, yaşlı olsun, hasta olsun bütün vatandaşlarımıza devletimizin gücünü, sıcaklığını, baba ve anne şefkatini göstermek zorundayız. Sizlere bu hizmetleri yapmanın dinimizce de bir ibadet olduğunu, hem de yapmış olduğumuz görevler doğrultusunda bir şart olduğunu ifade etmek istiyorum. Kartepe Belediyemiz kurumlarımızla her türlü dayanışma içerisinde hizmetlerini geliştirerek yapmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve engelli çocuklar birlikte pasta kestiler. Başkan Üzülmez kendi elleriyle pasta, pamuk şeker, patlamış mısır ikramında bulundu. Etkinliğe katılan ekipler performansları ile büyük beğeni topladı .

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52