Kartepe'de Kamp Mı Yapıldı?

Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu Kartepe Örnekköy’de Baba-Oğul Kampı yaptı.

banner96

Kartepe'de Kamp Mı Yapıldı?

Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu Kartepe Örnekköy’de Baba-Oğul Kampı yaptı.

06 Kasım 2017 Pazartesi 12:28
Kartepe'de Kamp Mı Yapıldı?
banner22

 Baba - Oğul Kampı kulübün Örnekköy’de bulunan İzcilik Eğitim Tesisinde başladı. Katılımcılar tesisten kamp alanına sonbahar manzarası içinde yürüyerek geçtiler. Program; Temel kampçılık eğitimi çerçevesinde çadır kurma, ateş yakma ve doğada hayatı idame ettirme konularında bilgiler verilerek devam etti. Babalar ve oğulları beraber yaktıkları kamp ateşlerinde kahvaltılarını hazırladılar. Okçuluk talimi, izcilik oyunları ve diğer sportif faaliyetlerle akşam vaktine kadar devam eden program, babalar ve oğulların birbirlerine mektup yazma etkinliği ile sona erdi.

Kulüp Başkanı Mustafa Güngör; “Çocuklarımız bizim en önemli varlıklarımız. Onlarla her zaman kamp yapıyorduk ama veliler bu ortamlardan uzak kalıyorlardı. Babaları ile beraber doğada bir etkinlik içinde buluşalım diye arzu ettik ve bu günübirlik etkinliği gerçekleştirdik. Herkes son derece memnun kaldı. Katılımcılara teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52