Kartepe’de Bekir Develi Heyecanı

Kartepe Belediyesi ile TÜGVA Kartepe Şubesi tarafından düzenlenen “Gençlik Buluşması”na ünlü TV Programcısı Bekir Develi konuk oldu.

banner96

Kartepe’de Bekir Develi Heyecanı

Kartepe Belediyesi ile TÜGVA Kartepe Şubesi tarafından düzenlenen “Gençlik Buluşması”na ünlü TV Programcısı Bekir Develi konuk oldu.

27 Aralık 2017 Çarşamba 09:41
Kartepe’de Bekir Develi Heyecanı
banner22

Kartepe Belediyesi ile TÜGVA Kartepe işbirliği ile düzenlenen Enderun Sohbetleri kapsamında “Gençlik Buluşması” etkinliğine TV Programcısı Bekir Develi’li konuk oldu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yanı sıra TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Muhammed Hanefi Akbulut, Kartepe İlçe Temsilcisi İsmail Yaşar ve davetliler katıldı.

KUDÜS ÇOK ÖNEMLİDİR

Hamza Genel tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program TÜVGA Kocaeli Temsilcisi İsmail Yaşar’ın konuşması ile devam etti. Yaşar “Gençlerimizin heyecan ve potansiyelinin farkındayız. Bu potansiyelin insanlık faydasına olması çok önemlidir. Geçmişinize sahip çıktığınız zaman ancak kalkınma olur. Bizler kökü ezele, gövdesi ebede uzanan bir kültürün temsilcisiyiz. 3 büyük semavi dinin başkenti konumunda olan Kudüs İslam dünyası için çok önemli bir yere sahiptir. Müslümanlar için Mekke, Medine’den sonra Kudüs bizim için çok önemli şehirdir. Peygamber Efendimizin mihraca yükseldiği yerdir” dedi.

STRATEJİK DÜŞÜNCE OKULU

Yaşar’ın ardından TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Muhammed Hanefi Akbulut kürsüye geldi. Akbulut “2014 yılının başından itibaren güzel hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Gençlerin olduğu her alanda hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerin bütün yaptığımız etkinliklerden faydalanmanızı istiyoruz. Sizlere en kolay şekilde ulaştırmaya çalışıyoruz. 100 kişilik öğrenci yurdumuz vardır. Sadece eğitim alanında değil sosyal aktivitler de düzenliyoruz. Stratejik Düşünce Okulu’nu başlatıyoruz. Okullarda duyurular yapıldı. 120 lise öğrencisi kendi hayatlarına yön verdiği gibi ülkemize ve dünyaya yön verebilmesi için bu çalışma yapılmıştır. Bu çalışmalar 8 hafta sürecektir” açıklamasında bulundu.

MÜCADELE EDİYORUZ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise “Bizim kuşağımız tarihi yanlış öğretilen, kahramanları hain, hainleri kahraman olarak, gösterilen darbelerin bayram olarak kutlandığı bu şekilde yetiştirilmeye çalışılan bir nesildik. Bir bedevi çıkıyor Müslümanların en kutsal yerlerinden biri olan Medine’yi savunan bir paşayı çok adice suçlayabilmektedir. Son 15 yıldır var olan iktidar ile dünyanın heryerinde saygı görmekteyiz. Hiç içlerinden çıkmayan haçlı zihniyetine isyan eden bir liderin önderliğinde mücadele ediyoruz. Gerçek tarihimizi okumaya başladık. Milli ve manevi değerlerimizi önde tutan, geleceğin bilim adamlarını, siyasilerini yetiştirmeye çalışan TÜGVA gibi kurumlarımız vardır. Milli ve manevi duygularına bağlı kalan milletimiz tarihin en büyük ihanetine karşı durarak bertaraf etmeyi başarmıştır” dedi.

GENÇLERE DESTEK VERİLMEKTEDİR

FETÖ Türk milletinin en önemli duygusunu istismar etmiştir” diyen Başkan Üzülmez “Maalesef Türk insanının sahip olduğu silahı, peygamber ocağı dediğimiz asker ocağı içerisinde bir kısım hain tarafından darbe girişimi olmuştur. Telefon ile bilgisayar klavyesi arasında sıkışmış bir gençlik görüyorum, bu gençlere ihtiyaç duyduğumuz zaman ne olacak diye sorarken gençlerimiz rüştünü ispatlamıştır. Elbet bunlar yeterli değildir. Toplumdan uzak duran gençlerimiz vardır. Gençlerimize iyi bir gelecek hazırlamak durumundayız. Kartepe Belediyesi olarak gençlerimize imkanlar dahilinde destek verilmektedir” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından TV Programcısı Bekir Develi’ye plaket verildi.

GENÇLERE MESAJ

Gençlerin ilgiyle ve dikkatle dinlediği Develi konuşmasında kendi hayatından kesitlerle mesaj vererek aile, millet, tarihi ve manevi değerlerin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Develi konuşmasının sonunda geleceğin sorumluluğu bilinçli ve sağlıklı yetişen siz gençlerimizin üzerindedir. Bu sorumluluğu üzerinde hisseden ve taşıyan gençlerimiz sayesinde bu millet kalkınacak ve yükselecektir” dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52