Kartepe’li Büyüklerin Sinema Keyfi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projelerinden olan “Alo Evlat Hattı” ekibi Kartepe’li büyüklerini sinema keyfinde bir araya getirdi.

banner96

Kartepe’li Büyüklerin Sinema Keyfi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projelerinden olan “Alo Evlat Hattı” ekibi Kartepe’li büyüklerini sinema keyfinde bir araya getirdi.

27 Aralık 2017 Çarşamba 09:34
Kartepe’li Büyüklerin Sinema Keyfi
banner22

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projelerinden olan “Alo Evlat Hattı” ekibi sosyal aktivite programı kapsamında her ay Kartepe’nin büyüklerini farklı etkinliklerde bir araya getiriyor. Alo Evlat Hattı ekibi bu ay sinema keyfinde Kartepe’nin büyüklerini “Aile Arasında” filminde ağırladı.

AİLE ARASINDA”

Kartepe’de bulunan bir AVM’de yerli yapım Gürse Birsel’in senaryosunu yazdığı yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Gülse Birsel, Şevket Çoruh’un yer aldığı aile ve komedi filmi “Aile Arasında” filmini Kartepe’nin büyükleri izledi.

ÜZÜLMEZ’DEN SÜRPRİZ

Alo Evlat Hattı” ekibi tarafından evlerinden araçlarla alınan Kartepe’nin büyüklerini, AVM’de Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez karşılayarak sürpriz yaptı. Yoğun programı arasında vakit ayıran Başkan Üzülmez, Kartepe’nin büyükleri ile hasret giderdi. Aile Arasında filmi öncesinde Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in sürpriz ziyaret ve sohbeti Kartepe’nin büyüklerini memnun ederken, sunulan hizmetlerden duydukları memnuniyeti bizzat dualarıyla Başkan Üzülmez’e ilettiler.

EVLAT SICAKLIĞI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’nin büyükleri ile yakından ilgilenirken, istek ve talepleri samimiyetle dinledi. İlçenin büyüklerinin Başkan Üzülmez’e karşı gösterdikleri sevginin gerçek bir evlat sıcaklığında olması dikkat çekti. Kartepe’nin büyükleri “Aile Arasında” filmini izlemesi ve mutlu geçen bir gün sonrasında Alo Evlat Hattı ekibi tarafından evlerine bırakıldı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52