SEDAŞ Kartepe Müşteri Hizmetleri Merkezi Taşınıyor

SEDAŞ’ın Kocaeli ili, Kartepe Müşteri Hizmetleri Merkezi 21 Ocak Pazartesi yeni yerinde, yenilenen yüzü ile hizmet vermeye devam edecek.

banner96

SEDAŞ Kartepe Müşteri Hizmetleri Merkezi Taşınıyor

SEDAŞ’ın Kocaeli ili, Kartepe Müşteri Hizmetleri Merkezi 21 Ocak Pazartesi yeni yerinde, yenilenen yüzü ile hizmet vermeye devam edecek.

16 Ocak 2019 Çarşamba 09:06
SEDAŞ Kartepe Müşteri Hizmetleri Merkezi Taşınıyor
banner22

SEDAŞ’ın Kartepe’de elektrik dağıtım faaliyetlerinin gerçekleştirildiği müşteri hizmetleri merkezi, 21 Ocak Pazartesi gününden itibaren, Dumlupınar Mahallesi,  Sakıp Sabancı Caddesi,  No: 52 Kartepe Kocaeli adresinde hizmet vermeye başlayacak. Türkiye’de elektrik piyasasında, perakende elektrik satışı ve elektrik dağıtım lisansı olan şirketler için uygulanan hukuki ve fiziki ayrıştırma gereğince, elektrik dağıtım faaliyetleri ile perakende satış faaliyetlerini  2013 yılında birbirinden ayıran ve 10 yıldır özel şirket statüsünde hizmet veren SEDAŞ, müşterileri için ferah ve yeni konseptiyle daha rahat bir ortam oluşturarak, müşteri hizmetleri merkezini Kartepe’de yeni yerinde, yenilenen yüzü ile yeniden yapılandırıyor.

SEDAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezi’nde hangi hizmetler sağlanıyor?

SEDAŞ Kartepe Müşteri Hizmetleri Merkezi yeni adresinde, elektrik dağıtım faaliyetlerine ilişkin başvuruda bulunan elektrik kullanıcılarının  taleplerini karşılamaya devam edecek. SEDAŞ yeni yapılan binalarda yapılacak bağlantı için bağlantı anlaşması işlemleri,   enerji müsaadesi, proje onayı, gerilim düşüklüğü, kaçak tutanağı ve kaçak takip cezalı ödeme işlemlerini ve bunlara ait taksitlendirme, elektrik şebekesine ait talepler, aydınlatma ve direk talepleri, sayaç okuma, kesme - açma, sayaç arızası konularında abonelerden gelen başvuru, talep ve önerilere ait işlemler, Kartepe Müşteri Hizmetleri Merkezi’nin yeni adresinde gerçekleştirilecek.

Şu anda Konak Mahallesi,  Sapanca Yolu Caddesi, No:5 Uzunçiftlik Kartepe Kocaeli adresinde yer alan Kartepe Müşteri Hizmetleri Merkezi, 21 Ocak Pazartesi gününden itibaren, Dumlupınar Mahallesi, Sakıp Sabancı Caddesi, No: 52 Kartepe-Kocaeli adresinde hizmet vermeye başlıyor.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52