Takımların gözde kamp merkezi: Kartepe

Kış aylarında binlerce kayakseveri ağırlayan Kartepe, yazın da yeni sezona hazırlanan futbol ve basketbol takımlarına ev sahipliği yapıyor.

banner96

Takımların gözde kamp merkezi: Kartepe

Kış aylarında binlerce kayakseveri ağırlayan Kartepe, yazın da yeni sezona hazırlanan futbol ve basketbol takımlarına ev sahipliği yapıyor.

29 Haziran 2017 Perşembe 19:56
Takımların gözde kamp merkezi: Kartepe
banner22

Sanayi kenti Kocaeli'nin spor ve doğa turizmiyle öne çıkan ilçesi Kartepe, yaz kampı için dünyanın pek çok ülkesinden futbol ve basketbol takımını ağırlayacak.

Yeni sezon hazırlıkları için kampa girecek yerli ve yabancı futbol takımlarının tercih ettiği Kartepe'de, tesislerde gerekli bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Temiz havası ve uluslararası standartlardaki spor alanlarıyla futbol ve basketbol takımlarının ilgisini çeken, Samanlı Dağları'nın bin 600 rakımlı zirvesinde, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 100'ün üzerinde takımın ağırlanması hedefleniyor.

Kartepe Kayak ve Kamp Merkezi Genel Müdürü Önder Sıkıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun kar sayesinde kış sezonunun güzel geçtiğini belirterek, günübirlikçilerle beraber 200-250 bin ziyaretçi ağırladıklarını söyledi.

Geçiş döneminde olmalarından dolayı doluluğun yüzde 20'lere kadar düştüğünü fakat bayramın geride kalmasıyla hareketliliğin başlayacağını dile getiren Sıkıcıoğlu, "Otele çok büyük yatırım yapıyoruz. Apartlarımızda ciddi bir renovasyona gidiyoruz. İçleri tamamen boyandı, dış cephe boyanıyor. İçerideki mobilyalar, ahşap dolaplar, aydınlatma ekipmanları, yatak başları, zeminler, televizyonlar değişti. Bu sene apartlarımızın güzel satılacağını düşünüyorum. Tüm otelde ciddi hazırlıklar yapılıyor." diye konuştu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52