Uzman Çavuş Dehşet Saçtı

Kartepe'de kendisinden ayrılmak isteyen eşi ile konuşmak için gelen uzman çavuş dehşet saçtı.

banner96

Uzman Çavuş Dehşet Saçtı

Kartepe'de kendisinden ayrılmak isteyen eşi ile konuşmak için gelen uzman çavuş dehşet saçtı.

17 Ocak 2017 Salı 17:37
Uzman Çavuş Dehşet Saçtı
banner22

Kartepe'de kendisinden ayrılmak isteyen eşi ile konuşmak için gelen uzman çavuş dehşet saçtı. Baldız olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kayınvalidesi de kurtarılamadı.

Olay Kartepe Ataevler mahallesi Özen sokak üzerinde meydana geldi. Trabzon'un Tonya ilçesinde Uzman Çavuş olarak görev yapan Alper D., kendisinden ayrılmak isteyen eşi Aynur D. ile görüşmek için kayınvalidesi Nurhan D.'ye ait eve geldi. Kayınvalidesine ait eve geldikten kısa bir süre sonra birden başlayan tartışma sonrasında Alper D. yanında taşıdığı silahı ile rastgele ateş etmeye başladı. Alper D.'nin ateş etmesi üzerine ayrılmak istediği eşi Aynur D., ve ablasının kızı kaçarak komşusuna sığındı. Aynur D.'nin ablası Aysun B., kendisine isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybederken annesi Nurhan Y. ise yaralandı. Hastaneye kaldırılan Nurhan Y. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

banner44
Anahtar Kelimeler:
TrabzonTonya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil 2017-01-23 09:46:12

Cinettin bir dolandırıcılıktan kaynaklandığı doğru ama haberde geçtiği gibi değil komutan uç ay önce boşanmıştı evliyken eşini dershane artı üniversiteye gönderiyordu sınıf öğretmenliğini okutuluyordu doğu görevi çıkınca Aynur deveciye dershaneye verilmesi için ikibin beşyüz liraya imza atıp eşine teslim ediyor Aynur devecide dershaneye teslim etmiyip ödemeyi nakit olarak yapıyor iki bin beşyüzliralık senedin yanları kapatılmadığı için iki sıfır daha eklenilerek iki yüz ellibinlira oluyor dershane ve üniversite borçlarına komutan tarafından ödenmesi karşılığında anlaşmalı olarak boşanmışlardır borçların bitmesine yakında Aynur deveci elinde olan senedi işleme koydurmuştur maaşına icra geldiği için açığa alınma riskiyle kaldığı için kocaeline konuşup senedini almak için gitmiştir tüm trabzon halkı tarafında iyi niyetli biri olduğu için sevilip sayılan bir uzmandı o yüzden haber yapmadan insanları karalamadan önce olayın iç yüzünü araştırarak hareket etmek dürüst habercilik ilkesi dışına çıkmaktır kamp oyunu yanlış bilgilendirmek tir ve tek taraflı haber yapmaktır umarım dürüst habercilik ilkesine uyarak haber yapmanız temennisinde bulunmaktayız..

banner52