banner48

Batan gemiyi önce fareler terk eder. Çünkü fareler çok sezgili hayvanlardır. Tehlikeyi sezince gemiyi terk etmeye başlarlar. Aynen yedili masaya büyük ölçüde güven duyan ve umut bağlayan Fetö ve Pkk fareleri gibi. 

Erdoğan gitti. Gidiyor. Ülke yönetimi kesinlikle el değiştirecek. Kılçdaroğlu Cumhurbaşkanı olacak. Tüm kamuoyu yoklamaları da bu hayalperestleri doğruluyor. Bayram ediyorlar. Düğün ediyorlar. Ülkeyi paylaşıyolar. Ağa babaları ABD ile Avrupanında desteklerini alınca , ohhh vur patlasın çal oynasın. PKK nın yılanları, Çiyanları dağdan videolarla mesajlar göndererek talimatlar veriyorlar. ABD nin bunak başkanı da Erdoğan'ın gitmesinin gerekli olduğunu açıkça ifade ediyor. Kısacası tüm kafirler yerli, kemikçi sürüleri ile tam bir bütünlük içinde Türkiye Cumhuriyeti Devletini ele geçirma hayalleri ile yanıp tutuşuyorlar. Bu plancı şebekeler, Allahın da bir planının olduğunun farkında değiller. 

Şebekenin baş kuklası güvenilir birisi değil. İş birliği içinde olduğu diğer kukla ortakları da güvenmiyor. Oy alacağı seçmenleride güvenmiyor. Sabah yalan, akşam yalan. Dün söylediğini bu gün inkar eden garip bir yaratık. Namusu üzerine söz veren, namusunu sıfırlayan bir acayıp tip. Devletin tüm makamlarını babasının malı gibi dağıtımını yapan bir artist. Ne yazık ki Türkiyenin ikinci büyük siyasi partisinin genel başkanı. İşte böyle olumsuz bir karekterin ortaya çıkması işi de Allahın planıdır. 

Erdoğan, özü sözü bir olan önemli bir liderdir. Dünyanın en güvenilir lideridir. Yalanı yanlışı olmayan dürüst bir kişiliğe sahiptir. Bu önemli özelliği ile hem ülkemizde hemde Dünyada bir numaralı bir adamdır. Asrın felaketinin karşısında dim dik durdu. Gereğini yaptı. Yaralar sarıldı. Mağduriyetleri giderildi. Hiç bir vatandaşını aç ve açıkta bırakmadı. Böyle birinci sınıf ve çok kaliteli bir liderin karşısına, Dünyanın en yalancı en sahtekar ve en kalitesiz birinin rakip olarak çıkması da Allahın bir planıdır. 

Şimdi her şey tersine döndü. Anketçilerde biliyor. Vatandaşda biliyor. Gemideki fareler de biliyor. Küçük kuklalarda biliyor. Ağa babalarıda biliyor Erdoğan yeniden kazanacak. Çok büyük umutlar bağlayan Fetö ve Pkk panik içindedirler. Ülkeden kaçmaya çalışıyorlar. yani fareler gemiyi terk etmeye başladı. Seçimi Erdoğan kazanacak. Yedili masanın tüm kuklaları sandığa ve tarihin kara sayfalarına gömülecekler. Erdoğan kazanırsa iç savaş çıkarırız diyen kancık militana diyorum ki, ne iç savaş nede dış savaş çıkarabilecek gücünüz yoktur. Bitiyorsunuz. Bittiniz. Pkk Asala ile aynı kaderi paylaşacak. Silinecek, insanlık tarihinin kara sayfalarında, kaddar, zalim, katil bir örgüt olarak lanetle anılacaktır. Allah belanızı versin. Soyunuz,sopunuz kurusun inşallah. 

Yolun açık olsun Türkiyem. Ömrün uzun olsun Erdoğan. Allah canına sağlık versin. Sen tüm ümmetin umudusun. Sen Türk Dünyasının umudusun. Sen tüm mazlumların umudusun. Kahrolsun emperyalizim ve siyonizim. Yaşasın tam bağımsız Türkiye. Saygılarımla. 

İDRİS ORTAKAYA 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.