‘’15 Temmuz gecesi Ankara’da jete süpürge sapı atan adamı ülke bölünecek diye korkutamazsın’’

Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık, 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda ülke gündemine yönelik önemli açıklamalar yaptı.

banner96

‘’15 Temmuz gecesi Ankara’da jete süpürge sapı atan adamı ülke bölünecek diye korkutamazsın’’

Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık, 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda ülke gündemine yönelik önemli açıklamalar yaptı.

08 Mayıs 2018 Salı 16:16
‘’15 Temmuz gecesi Ankara’da jete süpürge sapı atan adamı ülke bölünecek diye korkutamazsın’’
banner22

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 10. Kocaeli Kitap Fuarı’na katılan Türkiye Gazetesi vewww.internethaber.com yazarı Süleyman Özışık, ‘’15 Temmuz gecesi Ankara’da jete süpürge sapı atan adamı ülke bölünecek diye korkutamazsın. Bu milletin genlerinde delilik var’’ dedi.

 

KUDÜS’E MUTLAKA GİDİN

Kudüs ziyaretlerinde yaşadıklarını paylaşarak söyleşisine başlayan Özışık, ‘’26 Haziran’da 500-600 kişilik bir grupla 10. kez Kudüs’e gideceğim. Oraya gidenler Türkiye’deki özgürlüğü daha iyi anlayabilir. Orada İsrail askerlerinden izin almazsanız mahallenizden bile çıkamazsınız. 2017’de utanç duvarının üzerinden atlayıp Mescidi Aksa’da namaz kılmak isteyen 2 kişi şehit oldu, 370 kişinin ayakları kırıldı. Bir Cuma namazından sonra Kudüs’te bir çarşıda çay içerken 2-3 Yahudi genci bir bezin üzerinde tepinerek, namazla dalga geçmeye kalktılar. Sonra da Mescidi Aksa’ya girmeye kalktılar. İsrail askerleri onları salmadı, çünkü içeride Türkler var dediler. Siz oradaysanız Yahudiler giremiyor. Türklerden nefret ediyorlar ama sizi de korumak zorundalar’’ ifadesini kullandı.

 

TÜRKİYE, FİLİSTİN’İN TEK UMUDUDUR

Filistin’de muazzam bir Recep Tayyip Erdoğan sevgisi, İsrail tarafında ise aynı oranda bir nefret olduğuna değinen Özışık, ‘’Filistin’de Kudüs’te Recep Tayyip Erdoğan dokunulmazdır. 15 Temmuz darbe girişiminde yatsı namazından sonra Mescidi Aksa’nın kapıları açıldı. ‘Allah’ım, Türkiye’ye yardım et’ diye dua ettiler. Darbe bastırıldıktan sonra sevinen Müslümanlara, İsrail hapishanelerinde 3 gün yemek ve su verilmedi. Biz oradaki insanların tek umuduyuz. Gazze’de, Filistin’de ve dünyanın her yerinde ümmetin yıkılmaz son kalesi ve umudu olarak görülüyoruz. Tunus’ta darbe girişimi gecesi 20 bin insan aynı anda ellerinde Türk bayraklarıyla sokağa indi. Filistin’e gittiğimizde her yerde bayrağımızı görüyoruz. 15 Temmuz’da millet olmayı başardık ama ümmet olmayı başaramıyoruz. Bizim rotamızı, yolumuzu değiştirdiler’’ şeklinde konuştu.

 

TÜRKLER MEYDANA ÇAĞIRILDIĞINDA KAÇMAZ

‘’Hz. Ali; ‘Müslüman evinin avlusuna düşmanı sokmaz’ diyor. Filistin, Türkiye’nin avlusudur’’ diyen Özışık, sözlerine şöyle devam etti; ‘’ABD buradaki teröristlere neden silah yardımı yaptı? Tek amaç İsrail’e nefes alacak bir yol açmaktı. Bunun önünde engel olarak Türkiye ve İran vardı. Böyle bir orduya sahip olduğumuz için şükürler olsun. 15 Temmuz’dan sonra bu ordu Suriye’de inanılmaz bir operasyon yaptı. Bir tane sivilin canına malına zarar gelmedi. ABD’nin Irak’ta yaptıklarını hatırlayın. Afrin gibi yerde 72 savaş uçağını aynı anda kaldırdık. Türkler meydana çağırıldığında o meydana çıkar, kaçmaz. Meydana çıktığında da hedefe ulaşmadan dönmez. Bundan 20 yıl önce bir Cumhurbaşkanı’nın, ‘Eyyyy Amerika…’ dediğini rüyanızda bile göremezdiniz. Bir ülke Avrupa’nın elinde esaret yaşamak istemiyorsa silah sektöründe teknolojiyi kullanmalı ve ekonomisi sağlam olmalı. Afrin’de 10 bin askerin yapacağı işi İHA’lar ve SİHA’lar yaptı. SİHA’ların arkasında 32 yaşında bir aslanoğlu aslan var; Selçuk Bayraktar. Ama birilerinin hedefinde… Tek suçu var; Erdoğan’ın damadı olması.’’

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DEVAM ETMELİ

Türkiye’nin Menbiç’e de Fırat’ın doğusuna da gireceğini, bu topraklardan ABD’yi Türkiye’nin göndereceğini sözlerine ekleyen Özışık, ‘’15 Temmuz’daki millet olabilme inancını, birlik ve beraberliğimizi devam ettirmeliyiz. Erken seçim kararına Avrupa Birliği neden tepki gösterdi? ABD, Ortadoğu’da Arap Birliği adı altında YPG’lilerden bir güç oluşturmak istiyor. S-400 füzelerini alacağımız için NATO ayağa kalktı. Açlıktan nefesi kokan Yunanistan, 2 savaş gemisi kiraladı. İçte ve dışta her alanda bizi sıkıştırmaya çalışıyorlar. Yüzde 6-7 büyüme oranına rağmen dolar sürekli artıyor. Ekonomik darboğaza sürüklenmek istiyoruz. Siyasiler mecliste tartışabilir ama kuliste aralarından su sızmaz’’ açıklamasını yaptı.

 

BU MİLLETİN GENLERİNDE DELİLİK VAR

‘’Bu milletin genlerinde delilik var’’ diyen Özışık, ‘’Bu ülkeyi bölmek öyle kolay değil. 15 Temmuz gecesi Ankara’da jete süpürge sapı atan adamı ülke bölünecek diye korkutamazsın. F-16’ların üzerine atlamaya kalkanlar oldu. Elinde de levye var. Bu inançlı adamı korkutamazsın. Ankara’da helikopter aşağıyı tarıyor, mermiler arabaları delik deşik ediyor. Vatandaş bir eli cebinde, bir elinde sigara helikoptere parmak sallıyor. Böyle bir milleti korkutamazsın. Darbe gecesi, ateist adam karşıdan tekbir sesleri geldiğini görünce, ‘Allahu ekber’ diyerek, koşmaya başladı. İnançlı ve imanlı insanlar bazı zamanlarda iktidarlar tarafından haksızlığa uğradı. Ancak son 16 yıldır önemli kazançlar elde ettik. Bir seçim daha yaşayacağız. Sandık başına giderken bu ülkenin birliği ve dirliğini göz önünde bulundurmalıyız. Biz Menderes’i nasıl aldıysak, Erdoğan’ı da öyle alırız dediler. 15 Temmuz’da bu millet sokağa çıkamaz dediler. Bu darbe başarılı olsaydı bende birçoğumuzda burada olamayacaktık’’ yorumunda bulundu.

 

BEN ERDOĞAN’DAN VAZGEÇMEM

DHKPC eliyle FETÖ’nün çocuğunu kaçırmaya kalktığını ilk kez açıklayan gazeteci Özışık, söyleşisini şu sözlerle tamamladı; ‘’Gök kubbeyi üzerime yıksalar ben Recep Tayyip Erdoğan’dan vazgeçmem. Ben Tayyipçiyim. Bu davaya hizmet ettiği sürece yanındayım. 24 Haziran’da vatandan milletten yana kim varsa ona oy verin. Ortada dönen oyunları iyi takip ederek oy vereceğiz. Recep tayyip Erdoğan’dan sonra da bu dava sahipsiz kalmaz, bir Aslanoğlu aslan çıkar. 16 yıldır Erdoğan’ı deviremedikçe kuduruyorlar. İçimizde olup, yanımızda olmayan hainlerle mücadele ettikçe bu dava devam edecek.’’

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52