29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Kocaeli'nin Darıca, Karamürsel ve Körfez ilçelerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla "Cumhuriyet Yürüyüşü" düzenlendi.Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinlikte,...

banner96
30 Ekim 2017 Pazartesi 12:52
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
banner22

Kocaeli'nin Darıca, Karamürsel ve Körfez ilçelerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla "Cumhuriyet Yürüyüşü" düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Cami Mahallesi'nde toplanan vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'ın da yer aldığı etkinliğe katılan vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla marşlar söyleyerek Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.

Yürüyüşün ardından düzenlenen konserde Yüksek Sadakat Grubu, sevilen şarkılarını seslendirdi.

- Karamürsel

Karamürsel'de Kayacık Mahallesi'nden başlayan yürüyüşe Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş, 4 Temmuz Mahallesi'ndeki tarihi belediye binasında sona erdi.

- Körfez

Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahalesi'nde başlayan yürüyüş Yarımca Atatürk Anıtı'nda sona erdi.

Yürüyüşe katılan vatandaşlar ellerinde Türk bayrağını taşıyarak, marşlar söyledi.

banner44
Son Güncelleme: 30.10.2017 13:09
Anahtar Kelimeler:
DarıcaKocaeliKaramürsel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52