Başkan Büyükakın, “Tabela belediyeciliğinin tarihini yazıyorlar”

“Türkiye’de, biz belediyecilikte devrim yapıyoruz, gitsinler belediyelerimizden öğrensinler dedikleri bir yalan ve göz boyama belediyeciliği yapıyorlar” diyen Başkan Büyükakın, “Aslında tabela belediyeciliğinin tarihini yazıyorlar.” dedi.

banner96

Başkan Büyükakın, “Tabela belediyeciliğinin tarihini yazıyorlar”

“Türkiye’de, biz belediyecilikte devrim yapıyoruz, gitsinler belediyelerimizden öğrensinler dedikleri bir yalan ve göz boyama belediyeciliği yapıyorlar” diyen Başkan Büyükakın, “Aslında tabela belediyeciliğinin tarihini yazıyorlar.” dedi.

16 Kasım 2021 Salı 09:13
Başkan Büyükakın, “Tabela belediyeciliğinin tarihini yazıyorlar”
banner22

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı Genişletilmiş 105. İlçe Danışma Toplantısına katıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Mehmet Akif Yılmaz, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İlçe Başkanı Erol Ölmez ve teşkilat üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, “Ortaya koyduğumuz tüm hizmetler aslında Büyükşehir tasarımının ve Belediyeciliğin yeni formunu bir vizyon olarak ülkemize kazandıran Cumhurbaşkanımızın liderliğinde oldu” dedi. “Türkiye’nin yerel yönetimler anlamında geçmişin karanlık günlerinde, benimde üniversite öğrencisi olduğum yıllarda, kaldığımız yurt başta olmak üzere evlerimize çeşmelerden bidonlarla su taşırdık” ifadelerini de sarf eden Başkan Büyükakın, “O günlerin geride kalmasında Cumhurbaşkanımızın beceri ve çalışkanlığıyla bir belediyecilik devrimi başladı” vurgusu yaptı. 

 

“GÖZ BOYAMAYI SEÇENLER İŞTE BİZİM KARŞIMIZDA OLANLAR”

“Türkiye’de iki tane farklı bir yapı bulunduğunu, bunlardan bir tanesi çalışan, iş üreten ve millete hizmet edenler olduğunu” ifade eden başkan Büyükakın, “Yerli ve milli bir yaklaşım sergileyen, milletin yanında duran ve her türlü vesayet odağının karşısında olan bir yaklaşımın karşısında sadece makyaj yapan ve göz boyayanlar var. Vaatte bulunan ama hiçbir zaman sözünü tutmayan, işçilerin ekmeğiyle oynamayacağız deyip, insanları gelir gelmez belediyenin kapısına döken, işçisinden tasarruf edeceğiz deyip insanları kapının önüne döküp sonra çıkarttığı insan kadar üç katını belediye alan, yani yalan rüzgarıyla siyaset yapan, belediyecilik adına hiçbir şey yapmayıp, sadece göz boyamayı seçenler işte bizim karşımızda olanlar. Biz belediyecilikte devrim yapıyoruz, gitsinler belediyelerimizden öğrensinler dedikleri bir yalan ve göz boyama belediyeciliği yapıyorlar. Gerçekten yalan ve göz boyama belediyeciliğinin yani tabela belediyeciliğinin tarihini yazıyorlar.”

 

“MİLLETİMİZİN BAŞINA ÇORAK ÖRMEYE ÇALIŞTILAR”

“Çünkü ben altyapı ve üst yapıda sadece makyajla yetindiklerini ayan beyan görüyorum” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Büyükakın, konuşmasını şu şekilde devam etti: “Sadece belediyelerde böyle mi. Geçmişte ki iktidarlarında da böylelerdi. Sadece yıllar boyunca bu millete zaman kaybettirdiler. Sadece birilerine hoş görünmek istediler. Biz ne zaman ki bu millet ayakların üzerinde dursun, bu milletin iradesi tecelli etsin, vesayet odaklarına boyun eğilmesin, dışarıdan birileri bize parmak sallamasın dediysek, bu aziz milletin ve devletimizin başına çorak örmeye çalıştılar. Asker ve sivil bürokrasiyle beraber bu milletin gerçek iradesinin tecelli ettiği seçim sandıklarının iktidara getirdiği iktidarları, muktedir etmediler. Ve her seferinde bir şekilde durdurmak için kumpaslar kurdular. Hafızamızı tekrar yoklayalım. Bize ne dediler, iktidar olursunuz ama muktedir olamazsınız dediler. Genel Müdür, Vali ve İl Müdürü gibi atamalarını zamanın Cumhurbaşkanı sayesinde engellediler. Hizmet ettirmemek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar.”

 

“KARŞILARINDA O ÇELİK İRADEYİ YANİ CUMHURBAŞKANIMIZI GÖRDÜLER”

“Seçilecek Cumhurbaşkanı eşinin baş örtüsüne karıştılar” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Büyükakın, “Üniversiteye giden kızlarımızın aynı şekilde haklarını vermediler, özgürlüklerine engel oldular. Peşinden, Sarıkız ve Balyoz. Siz sandıktan çıkıp hükümet olabilirsiniz ama iktidar olamazsınız, size biçtiğimiz alanda mücadele edebilirsiniz, dediler. Onlara yurt dışından akıl verenler, tıp ki bugün olduğu gibi Kızıl Soros’u vermezseniz biz size parmak sallarız dediklerinde karşılarında o çelik iradeyi yani yine Cumhurbaşkanımızı gördüler. Gezi olayları ve 17-25 ile yaşadık. Hiçbir zaman bizi kendimize bırakmadılar. Hizmet etmemize müsaade etmemeye çalıştılar. Gerçekten lider nerde ve ne zaman belli olur? Gerçek kaptan, fırtınalı denizlerde belli olur. Öyle bir kaptanı var ki bu memleketin. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde istedikleri kadar fırtına ve engel olmaya çalışsınlar çelikten iradesi, kararlılığı, basireti ve feraseti sayesinde bu memleket bütün varlığıyla gümbür gümbür önce 2023, sonra 2053 sonra 2071’e ilerleyecek. Bizde onun dava arkadaşları olarak sonuna kadar onunla beraber yolumuza devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.  

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52