Başkan Karaosmanoğlu, ‘'1 Mayıs Alın Terinin Bayramıdır’'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla hemşehrilerinin emek ve dayanışma gününü kutladı.

banner96

Başkan Karaosmanoğlu, ‘'1 Mayıs Alın Terinin Bayramıdır’'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla hemşehrilerinin emek ve dayanışma gününü kutladı.

30 Nisan 2018 Pazartesi 16:22
Başkan Karaosmanoğlu, ‘'1 Mayıs Alın Terinin Bayramıdır’'
banner22

Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu mesajında, “İşçi kardeşlerimizin, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü’ tebrik ediyorum. Emekleri ve alın terleriyle, ülkemizin ilerlemesinde ve refah düzeyinin yükselmesinde önemli pay sahibi olan işçi ve emekçilerimize minnettarız” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu; ”1 Mayıs İşçi Bayramı, toplumsal barışa, insanlar arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine önemli bir fırsattır. Bizler millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini ve kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. İşçinin emeğinin hakkını alın teri kurumadan verin diyen bir dinin mensuplarıyız. Bu bakımdan zekâ ve emek bizim için kutsaldır. Bu anlamda hemşehrilerimizden aldığımız güçle, daha güçlü, daha huzurlu, daha gelişmiş, bir Kocaeli için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bununla birlikte, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olan işçi bayramının, insan onuruna yaraşır bir şekilde bayram havasında, huzur, güven ve barış ortamında kutlanması için herkesin üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olması faydalı olacaktır. Bizlerin de arzusu ve çalışmalarımızdaki temel hedefimiz, çalışanlarımızın iş güvenliği ve sağlığının iyi bir derecede olduğu ortamlarda çalışmalarıdır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak biz de bu noktada üzerimize düşenleri hakkıyla yerine getiriyoruz. Aramızda sevgi, saygı, birlik ve beraberliğimizin oluşmasına vesile olması dileğimle birlikte, 1 Mayıs’ın anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında, huzur içerisinde geçeceğine olan inancımla; başta işçi, memur ve bütün emekçiler olmak üzere hemşehrilerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum” dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52