Başkan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımız ve gençlerimiz yeter ki istesin”

“Deneyerek Öğreniyorum” projesi kapsamında Fen laboratuvarlarının açılışlarını son olarak Gölcük’te ve Kartepe’de sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, “Eğitime desteğimiz her yıl artarak sürecek. Yeter ki gençlerimizin yüzü her daim gülsün” açıklaması yaptı.

banner96

Başkan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımız ve gençlerimiz yeter ki istesin”

“Deneyerek Öğreniyorum” projesi kapsamında Fen laboratuvarlarının açılışlarını son olarak Gölcük’te ve Kartepe’de sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, “Eğitime desteğimiz her yıl artarak sürecek. Yeter ki gençlerimizin yüzü her daim gülsün” açıklaması yaptı.

10 Haziran 2018 Pazar 15:54
Başkan Karaosmanoğlu,  “Çocuklarımız ve gençlerimiz yeter ki istesin”
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kent genelinde açılışlarını yaptığı fen laboratuvarlarının önemine değinerek, “Çocuklarımız ve gençlerimiz daha kaliteli eğitim alsınlar diye proje üreterek hayata geçiriyoruz” dedi. Başkan Karaosmanoğlu son olarak Gölcük İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederken, Gölcük Saraylı Ortaokulu’nda, Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ve Kartepe Fevziye Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki Fen laboratuvarlarının açılışlarını da gerçekleştirdi. İlçe Belediye Başkanları Mehmet Ellibeş ve Hüseyin Üzülmez’in de yer aldığı açılışlarda öğrencilerle sohbet eden ve konuşmalar yapan Karaosmanoğlu, okul müdürleri Tutku Aykaç, Songül Bayraktar, Arif Sağlam ve Metin Yalaz’dan verilen eğitimler hakkında bilgi aldı.

 

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK KATKI SUNUYORUZ”

Öğrencilerin gözlem yapma, düşünme, fikir üretme ve yorum yapma gibi yeteneklerinin gelişmesine katkı sağlamak için Deneyerek Öğreniyorum Projesi kapsamında il genelinde ihtiyacı olan okullara fen, fizik, kimya, biyoloji laboratuvarı kurduklarını gittiği her okulda ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Proje kapsamında, 42 Ortaokula 42 adet Fen Laboratuvarı, 32 Liseye 28 adet Fizik Laboratuvarı, 21 adet Kimya-Biyoloji Laboratuvarı kurulumu gerçekleştirdik. Toplamda 74 okula 91 adet laboratuvar kurulumu yaptık. Diyoruz ki gençlerimiz ve çocuklarımız deneyerek öğrensin. Çok şükür bunun oluşmasına Büyükşehir Belediyesi olarak katkı sunuyoruz” açıklamasını yaptı.

 

“DENEY YAPAN ÖĞRENCİLERİ YAKINDAN TAKİP ETTİ”

Laboratuvarlarımızda çocuklar denemekten çekinmesin vurgusu da yapan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımız ve gençlerimiz yeter ki istesin. Bizler her daim yanlarındayız. Eğitime verdiğimiz katkılar ülkemizin ve kentimizin gelişmesine büyük imkân sağlayacak. Eğitim noktasında üzerimize düşen sorumluluğunu yerine getirmekten de çok mutluyum” açıklamalarını yaptı. Karaosmanoğlu, laboratuvarları da ziyaret ederek deney yapan öğrencileri yakından takip etti. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerine de Gölcük Din Görevlileri Derneği ile devam ederek görüş alışverişinde bulundu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52