Başkan Karaosmanoğlu, Deniz Feneri Derneğini konuk etti

Başkan Karaosmanoğlu, Deniz Feneri Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

banner96

Başkan Karaosmanoğlu, Deniz Feneri Derneğini konuk etti

Başkan Karaosmanoğlu, Deniz Feneri Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

06 Şubat 2017 Pazartesi 18:17
Başkan Karaosmanoğlu, Deniz Feneri Derneğini konuk etti
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yurt içi ve yurt dışında yardım faaliyetleri yaparak, Türkiye'de ve Dünya'da 500 bin aileye gıda, barınma, sağlık ve para yardımı ulaştırmış ve gün geçtikçe artan bir sayıyla ulaştırmaya devam eden Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz ve yönetimiyle bir araya geldi.

YURT İÇİ VE DIŞI FAİLİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirdiği gıda, eğitim, sağlık, barınma alanlarındaki projeleriyle; kurduğu misafirhaneler, aşevleri, giyim mağazaları, yürüttüğü meslek edindirme programları ile ihtiyaç sahiplerine kapsamlı bir hizmet sunduklarını belirten Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Cengiz, yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na detaylı bir bilgide aktardı.

TEMSİLCİLİK AÇILDI, GİYİM MAĞAZASI DEVREYE GİRDİ

Deniz Feneri'nin Kocaeli Temsilcisi olan Muhammed Çifçi’nin de hazır bulunduğu ziyarette, giyim mağazasıyla ilgili örnek çalışmalar yapıldığı da ifade edildi. Kocaeli’de yardımların ulaştırılmasında bir lojistik merkezinin kurulmasını hedeflediklerini belirten Genel Başkan Cengiz, yardımlarımızın titizlikle dağıtılması konusunda çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

“TDBB İLE ORTAK PROJE ÜRETEBİLİRİZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, görüşmede yurt dışı yardımlarında ve sosyal projelerde Türk Dünyası Belediyeler Birliği ile ortak projeler üretilebileceğini söyledi. Dünyanın birçok ülkesinde TDBB olarak bini geçkin üyelerinin olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Deniz Feneri Derneği’ne bu konuda yardımcı olabiliriz. Yardım ve sosyal proje bekleyen her verimli projenin destekçisi olabiliriz” ifadelerini kullandı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin yapılmasıyla sona erdi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
İbrahim Karaosmanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52