Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kentlilik bilincini oluşturmak için de çalışmalar yapıyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Berber ve Kuaförleri ile Eskihisar’da bir araya gelirken, Giresunlu İşadamları ve Bürokratlar Derneği'ni ve Gebzeliler Derneği'ni ziyaret etti.

banner96

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kentlilik bilincini oluşturmak için de çalışmalar yapıyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Berber ve Kuaförleri ile Eskihisar’da bir araya gelirken, Giresunlu İşadamları ve Bürokratlar Derneği'ni ve Gebzeliler Derneği'ni ziyaret etti.

22 Haziran 2018 Cuma 14:31
Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kentlilik bilincini oluşturmak için de çalışmalar yapıyoruz’’
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Berber ve Kuaförleri ile Eskihisar’da bir araya gelirken, Giresunlu İşadamları ve Bürokratlar Derneği'ni ve Gebzeliler Derneği'ni ziyaret etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Başkan Yardımcısı Nilay Ayran’ın da eşlik ettiği birliktelikler de yerel ve genel yatırımlar ele alındı. Çeşitli meslek gruplarıyla her fırsatta bir araya gelen ve Sivil toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, kent geneline gerçekleştirilen projeler hakkında vatandaşları bilgilendirirken, gelen önerileri ve talepleri de yerinde değerlendirdi. Gebze’de yaşayan vatandaşların isteklerini birinci ağızdan dinleyen Karaosmanoğlu, ilk olarak Gebze Berber ve Kuaförleri ile olan birlikteliğinde, “İnsan hayatında Berberlik ve Kuaförlük vazgeçilemez önemde olan mesleklerden biridir. Sizlere hayat boyu başarılar diliyorum” dedi.

 

“KARARI HEPİMİZİ DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAKTIR”

Düşünceleriniz, emeğiniz, desteğiniz bizler için çok kıymetli diyerek berber ve kuaförlere seslenen Karaosmanoğlu, “Ancak ve ancak sizlerle daha büyük bir Türkiye idealine ulaşabiliriz. Sizlere inancımız, güvenimiz tamdır. İnşallah 24 Haziran akşamı çıkacak istikrara devam kararı hepimizi daha güzel yarınlara taşıyacaktır. Ülkemizin gücüne güç katacak; AK Parti’nin 16 yıldır sürdürdüğü kalkınma, dünya üzerinde söz sahibi olma ve ekonomik refah politikalarını daha ileri merhalelere götürecektir. İş hayatımızı daha canlı ve kazançlı hale getirecektir. Bunu dükkânınıza gelen hemşehrilerimizle de paylaşınız” ifadelerini sarf etti. Berber ve Kuaförlerin kent genelinde çalışma saatleri ve metotları konusunda da ortak çalışma yapılması üzerine de bir değerlendirmenin yapıldığı toplantı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 

“ÇOK ULVİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYORSUNUZ”

Giresunlu İşadamları ve Bürokratlar Derneği'ni ve Gebzeliler Derneği'ni ziyaret eden Kocaeli büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, birliktelikler sonrası yaptığı açıklamalarda, “Balkanlar’dan Kafkaslar’a kadar çok farklı kültürlere ev sahipliği yapan, kültürlerin buluşma noktası olan güzide bir kenttir. Hepimiz baba ocağı ya da ata toprağı olan memleketlerimizin değerlerini kaybetmeden, burada yeni bir kültürel atmosferde yaşamayı öğreniyoruz. Birçok değeri ve birçok kültürü içinde barındıran böylesine bir şehirde, aynı zamanda kentlilik bilincini oluşturmak için de çalışmalar yapıyoruz. Siz değerli hemşehri derneklerimiz, Güzel şehrimiz; Giresun’u, Karadeniz kültürünü yaşatma ve gelecek nesillere aktarma konusunda çok ulvi bir görevi yerine getiriyorsunuz. Gebzeli kardeşlerimizde şehrimize değer katmanın çabası içerisinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ülkemizin ve kentimizin güzelliklerini, bu cennet memleketin kadir ve kıymetini bilen insanlarsınız. Bugünü yaşarken neslinizi ve nereden geldiğinizi unutmuyorsunuz. Aslını inkâr edenlerin yok olmaya mahkûm olduğu bilinciyle bu güzel kültürü gelecek nesillere aktarmanın gayreti içerisindesiniz. Kentimiz, memleketiniz için yaptığımız tüm çalışmalar bizler için de gurur kaynağıdır. Hepinize örnek faaliyetlerinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

“BUGÜN KENTİMİZE, ÜLKEMİZE YİNE SAHİP ÇIKMAK GÜNÜDÜR”

Biz sizlerle, bu kentte bir yolculuğu paylaşıyoruz diyerek açıklamalarını sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, “Sizler yerel kültürünüzü yaşatarak, bizler ise Kocaeli’yi daha yaşanılır bir kent haline getirme hedefini gerçekleştirerek geleceğe hizmet ediyoruz. Derdimiz de, arzumuz da aynı. Çünkü bizler her ne kadar farklı vilayetlerde doğmuş ve yaşamış olsak da aynı iklimin çocuklarıyız. İşte bu iklim, bizi biz yapıyor; Bir yapıyor. Bizler her ne kadar doğduğumuz ve yetiştiğimiz kültürün temsilcisi olsak da özünde bütün bir toprak parçasının, aynı vatanın emanetçileriyiz. Aynı bayrağın, aynı dilin, aynı dinin mensuplarıyız. Biz aynı coğrafyada büyük bir hazinenin paydaşlarıyız. Bu kadar kültürel zenginliği bir arada bulunduran başka bir ülke yok. Bu zenginliği kıskanan bizden olmayanlara inat; Bugün kentimize, ülkemize yine sahip çıkmak günüdür.  İnanıyorum ki; 24 Haziran seçimlerinde de ülkemizin birlik ve beraberliğinin devamı, son 16 yılda elde ettiğimiz kazanımların devamı için, istikrarın devamı için sandık başına gideceksiniz. FETÖ, PKK veya DAEŞ gibi terör örgütlerine zemin hazırlayan, onların oyununa gelenlere, Okyanus ötesinden Türkiye’yi yönetmeye kalkanlara

gereken cevabı vereceksiniz. Gün birlik günüdür” diyerek açıklamalarını tamamladı.

banner44
Son Güncelleme: 22.06.2018 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52