Başkan Karaosmanoğlu, ''Kızılay'ımızın her daim yanındayız''

Başkan Karaosmanoğlu, Kızılay Kocaeli Şubesine iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Kızılay'ın çalışmalarında övgü yapan Başkan Karaosmanoğlu, Kızılay'a üyede oldu.

banner96

Başkan Karaosmanoğlu, ''Kızılay'ımızın her daim yanındayız''

Başkan Karaosmanoğlu, Kızılay Kocaeli Şubesine iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Kızılay'ın çalışmalarında övgü yapan Başkan Karaosmanoğlu, Kızılay'a üyede oldu.

09 Şubat 2017 Perşembe 16:27
Başkan Karaosmanoğlu, ''Kızılay'ımızın her daim yanındayız''
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Cengiz İpek ve yönetimine iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz'ın da eşlik ettiği ziyarette, günümüzde güçlü bir Kızılay'ın mazlum ve dara düşmüş insanlara uzattığı elin takdirle karşılandığı da özellikle ifade edildi.

"KIZILAYIMIZIN HER DAİM YANINA VE DESTEKÇİSİYİZ"

Yeni oluşan ve kısa bir süre önce göreve başlayan Kocaeli Kızılay Şubesi yönetimine iadeyi ziyaret gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Yeni yönetim kurulumuza Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Görevinizde kolaylık diliyorum. Her daim yerel yönetimler olarak yanınızda ve destekçiniz olduğumuzu da vurgulamak isterim" dedi.

"SİZLERİ VE ÇALIŞMALARINIZI ÇOK ÖNEMSİYORUM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kızılay'a çok önem verdiğini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kentimizde ki tüm belediye başkanlarımız Kızılay'ı destekliyor. Bugün burada bende üye olarak sizlere açık desteğimizi bir kez daha sunmak istiyorum. İlçe Belediye Başkanlarımızda üye olsunlar. Bunun yanı sıra Sanayi ve Ticaret Odalarımızda Kızılay'la gönül birlikteliği kurmak isteyen her birey üye olmalı ve bu şefkat eline destek olmalıdır. Sizleri ve çalışmalarınızı çok önemsiyorum" açıklamasını yaptı.

KIZILAYA ÜYE OLDU, ROZETİ TAKTI

Görüşmede düşüncelerini ifade eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'da, "Günümüzün Kızılay'ı ile gurur duyuyoruz. Yeni yönetimine başarılar diliyorum ve Büyükşehir Belediyemizle birlikte tüm gönlümüzle sizlerin yanında olacağımızı da ifade etmek isterim" diye konuştu. Kızılay'a üye olan ve aidatı ödeyerek bağış yapan Karaosmanoğlu'na, Kızılay rozetini Şube Başkanı Cengiz İpek taktı.

banner44
Anahtar Kelimeler:
İbrahim Karaosmanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52