Başkan Karaosmanoğlu, ''Mardinli kardeşlerimize selam götürün''

Başkan Karaosmanoğlu, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan MARKA Genel Sekreteri Mustafa Ayhan'ı konuk etti.

banner96

Başkan Karaosmanoğlu, ''Mardinli kardeşlerimize selam götürün''

Başkan Karaosmanoğlu, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan MARKA Genel Sekreteri Mustafa Ayhan'ı konuk etti.

25 Ocak 2017 Çarşamba 14:32
Başkan Karaosmanoğlu, ''Mardinli kardeşlerimize selam götürün''
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreterliği görevini sürdürürken Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne atanan Mustafa Ayhan'ı makamında konuk etti. Veda ziyareti gerçekleştiren Ayhan'a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, "Mardin gibi kadim bir şehre atanmanız hizmet bekleyen insanımız için çok önemli. İnanıyorum ki başarılı olacaksınız" dedi.

"HER DAİM BİZ OLMAYI BAŞARABİLİYORUZ"

Mardin-Kocaeli arasında gönül köprüsü kurulduğunu da belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Öyle güzel bir memlekette yaşıyoruz ki, ne kadar sıkıntılı süreçlerden geçersek geçelim, ben sen değil her daim biz olmayı başarabiliyoruz.  İşte bu köklerimizin çok sağlam,

kardeş kardeşe yaşam kültürümüzün çok derin olduğunu gösteriyor. Bunu Mardin'de göreve başladığınız ilk dakikalardan itibaren hissedeceksiniz. Böylesine yegâne bir mirası korumak hepimizin ortak derdidir. Bu nedenle Genel Sekreterlik görevinizde size çok büyük görev düşüyor. Vatanınızı, milletinizi, bayrağınızı her şeyin üzerinde tutan Mardinli kardeşlerimize bizden selam götürün" ifadelerini kullandı.

VATANIMIZ BİR BAYRAĞIMIZ BİR, ASIL OLAN BUDUR

Görüşmede karşılıklı fikir alışverişi yapılırken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Mardin ve ilçelerine dönük yatırımlarının yanı sıra bilgi ile tecrübelerini paylaşmaktan dolayı mutlu olduğunu da ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Vatanımız bir, bayrağımız bir. Asıl olan budur gerisi teferruattır. Doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle, milletimiz kol kola olsun. 

Omuz omuza olsun. Tıpkı Çanakkale'de olduğu gibi, tıpkı milli mücadele yıllarında olduğu gibi, tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Mardin için elimizden geleni yaptık, yapmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı. Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan Ayhan'da, MARKA'da ki görev süresi boyunca verdiği desteklerden dolayı Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

banner44
Anahtar Kelimeler:
İbrahim Karaosmanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52