Başkan Karaosmanoğlu, PTT'li konuklarını ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, yeni atanan PTT Baş Müdürü ve PTT Çalışanları Dayanışma Derneği yönetimiyle bir araya geldi.

banner96

Başkan Karaosmanoğlu, PTT'li konuklarını ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, yeni atanan PTT Baş Müdürü ve PTT Çalışanları Dayanışma Derneği yönetimiyle bir araya geldi.

08 Şubat 2017 Çarşamba 20:31
Başkan Karaosmanoğlu, PTT'li konuklarını ağırladı
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Kocaeli İl Başkanı Mustafa Bayraktar ve Kocaeli'ye yeni atanan PTT Baş Müdürü Adnan Sert'i makamında ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu, Bayraktar ve Sert'e görevlerinde başarılar diledi.

"PTT ÇALIŞANLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

İlk olarak 635 çalışanı temsil eden PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Kocaeli İl Başkanı Mustafa Bayraktar'ı konuk eden Başkan Karaosmanoğlu, yaz-kış demeden çalışan tüm PTT çalışanlarını görevlerinde başarılar diledi. Bayraktar'dan gerçekleştirdikleri dernek faaliyetleri konusunda bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, "PTT çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Kardeşlerimizin vefakârca çalışmalarını takdirle karşılıyorum" dedi.

SERT'E DE BAŞARILAR DİLEDİ

Kocaeli'ye yeni atanan PTT Baş Müdürü Adnan Sert'i de konuk eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sert'e görevinde üstün başarılar diledi. Kocaeli'ye hoş geldiniz diyerek yeni müdüre desteklerini belirten Karaosmanoğlu, ülkemizin iftihar kaynağı PTT kurumumuzun her daim yanında olduğunu vurguladı. Kendisini zaman ayırarak makamında kabul eden Karaosmanoğlu'na teşekkürlerine sunan Baş Müdür Adnan Sert, "Bundan sonra da ilkelerimiz doğrultusunda vatandaşımıza yüksek performansla hizmet edeceğiz" vurgusu yaptı. Görüşme karşılıklı görüş alışverişinin yapılmasıyla sona erdi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
İbrahim Karaosmanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52