Başkan Karaosmanoğlu, Zafer Bayramı’nı kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu:30 Ağustos, sadece geçmişimizin bir aziz hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün en önemli ilham kaynaklarından birisidir. 30 Ağustos, bir milletin birlik ve beraberliğinin en güzel örneğidir

banner96
29 Ağustos 2017 Salı 13:59
Başkan Karaosmanoğlu, Zafer Bayramı’nı kutladı
banner22

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karaosmanoğlu, mesajında, 30 Ağustos'un sadece Türk milletinin değil, insanlık tarihinin en önemli, en büyük ve asalet dolu bir zaferin tarihi olduğunu kaydetti.

Yüce Türk milletin Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği eşsiz kahramanlıkla vatanını yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhunun verdiği mücadeleyle Büyük Zaferi kazandığını ve bu güzel vatanı gelecek nesillere emanet ettiğini dile getiren Karaosmanoğlu, "Vatanımız ve bayrağımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve bu yolda savaşan gazilerimiz arkalarında nice kahramanlıklar, nice hayatlar bırakmıştır. 30 Ağustos, sadece geçmişimizin bir aziz hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün en önemli ilham kaynaklarından birisidir. 30 Ağustos, bir milletin birlik ve beraberliğinin en güzel örneğidir." ifadelerini kullandı.

Karaosmanoğlu, Türk milletinin bağımsızlık olgusunu daima her şeyin üzerinde tuttuğuna ve bunu da son olarak 15 Temmuz gecesinde tankların önüne siper olarak bir kez daha gösterdiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Aziz milletimiz, bağımsızlığı için, hürriyeti için, vatan toprağı ve bayrağı için her daim şehit olmayı göze almış fertlerden teşekkül etmiştir. 30 Ağustos Türkiyemiz için büyük bir dönüm noktasıdır. Mustafa Kemal'in liderliğindeki aziz milletimiz dünyada eşine az rastlanır bir mücadele örneği sergileyerek, bağımsızlığını ve kendi kendini idare hakkını büyük bir zaferle taçlandırmıştır. Bizler, ecdadımızdan yadigar kalan bu aziz hatırayı bir şeref madalyası gibi bir ömür boyu göğsümüzde taşıyacak ve gelecek nesillerin de taşıması için elimizden geleni yapacağız. Allah bu toprakları vatan yapan şehitlerimizden ve gazilerimizden razı olsun. Allah mekanlarını cennet eylesin. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun."

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52