Başkan Karaosmanoğlu’na Çevre Kulübü diploması verildi

Başkan Karaosmanoğlu, Şehit Özcan Kan Fen Lisesi’ni ziyaret ederek son sınıf öğrencilerine dönük tecrübe paylaşımı gerçekleştirdi. Okulun Çevre kulübü tarafından Karaosmanoğlu’na “Çevre Kulübü Diploması” verildi.

banner96

Başkan Karaosmanoğlu’na Çevre Kulübü diploması verildi

Başkan Karaosmanoğlu, Şehit Özcan Kan Fen Lisesi’ni ziyaret ederek son sınıf öğrencilerine dönük tecrübe paylaşımı gerçekleştirdi. Okulun Çevre kulübü tarafından Karaosmanoğlu’na “Çevre Kulübü Diploması” verildi.

08 Mayıs 2018 Salı 16:47
Başkan Karaosmanoğlu’na Çevre Kulübü diploması verildi
banner22

 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şehit Özcan Kan Fen Lisesi’ni ziyaret ederek son sınıf öğrencilerine dönük tecrübe paylaşımı gerçekleştirdi. İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Okul Müdürü Ali Paşa Naipoğlu ve öğretmenlerinin de hazır bulunduğu ziyarette öğrencilik hayatındaki anlılarından bahseden Karaosmanoğlu, gençlere hayat boyunca karamsar olmamaları gereğini hatırlatarak, “Gençlik yıllarımda her daim hayatın içerisinde oldum. Yakın çevreme ve arkadaşlarıma daima vakit ayırdım. Sizlerde geleceğe hazırlanırken yaşamınızı kısıtlamadan güzellikleri görerek eğitim hayatınıza devam edin. Kötü alışkanlıklardan ve özellikle sigaradan uzak durmanızı da sizlerden istiyorum” dedi.

 

“KENDİNİZE GÜVENMEK BAŞARININ ANAHTARIDIR”

“Hayatınızı, ailenizi, arkadaşlarınızı ve doğayı önemseyin” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sağlıklı yaşam için gençlere tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi. Güzel bir Türkiye’yi geleceğe taşımak için çalıştıklarını söyleyen Karaosmanoğlu, “Zaman çabuk geçiyor. Bunun farkında olmanızı istiyorum. Gök kubbede hoş bir seda bırakmak için çalışın. Hayata umutla bakın ve yeteneğinize uygun işlerde çalışın. Sevmediğiniz işi yapmamanızı sizlerden özellikle istiyorum. Kendinize güvenmenin başarının anahtarı olduğunuzu unutmayın. İlk belediye başkanlığım dönemlerinde Avrupa ülkelerine ilk gittiğimde onların sahip olduğu makinalara ve yaşam alanlarına biz nasıl sahip olacağız, alacağız ve yapacağız diye kendi kendime sorardım. Bugün geldiğimiz noktada çok büyük bir aşama kaydettiğimizi de ifade etmek isterim” şeklinde konuştu.

 

“BİLİMSEL ÇALIŞMALARDA DAMGA VURACAĞINIZA İNANIYORUM”

“Bir müzik aleti çalmayı çok isterdim” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yerel yönetimlerin görevleri, ilçe belediyelerle ve Büyükşehir Belediyesi arasındaki farkları liseli öğrencilere anlattı. Gençlerin gelecekte kendilerinden daha güzel işler yapacaklarına inandığını da söyleyen Karaosmanoğlu, öğrencilerden gelen talep ve önerileri de samimiyetle dinledi. Kocaeli için ortaya konulan hizmetlerin yapılmasında büyük bir ekibin çalıştığını da söyleyen Karaosmanoğlu, “Geleceğe dönük güzel yetişmeniz için mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarmanız gerekmektedir” hatırlatması da yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından altıncı sınıf öğrencilerine dağıtılan tablet ve bilgisayarların geleceğin yazılımcıları ve bilim insanları olma yolunda çocuklarımıza katkısı olsun diye hediye edildiğini de söyleyen Karaosmanoğlu, “Siz gençlerimizin geleceğin uzay araştırmalarında, teknolojide ve bilimsel çalışmalarda damga vuracağınıza inanıyorum. Özellikle eğitime katkı sunmamızın altında yatan en büyük sebepte budur” şeklinde konuştu.

 

“ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’in elinden “Çevre Kulübü DiplomasI” alan Karaosmanoğlu, “16 yıldır çevre yatırımızla bu diplomayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Çevre Şehircilik ile Orman ve Su İşleri Bakanlarımız bu diplomanın aynısında şahsıma vermişlerdi. Yeşil alanları ve ormanları hep birlikte koruyoruz, bundan sonra da korumaya devam edeceğiz. Bu diplomayı memnuniyetle alırken buna beni layık gören öğrencilerimize de canı gönülden teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı. Okulun çevresinde ve mevcut spor salonunda inceleme de yapan Karaosmanoğlu, gördüğü eksikliklerin tamamlanması içinde gerekli talimatı verdi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52