Beyza Akyüz ile Şifahen Masallar

 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda çocuklara ve yetişkinlere masallar.

banner96

Beyza Akyüz ile Şifahen Masallar

 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda çocuklara ve yetişkinlere masallar.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 13:12
Beyza Akyüz ile Şifahen Masallar
banner22

Türkiye’nin en büyük kitap fuarı olan Kocaeli Kitap Fuarı’nda, çocuk edebiyatı üzerine eserleri olan yazar Beyza Akyüz okuyucularıyla buluştu. Karamürsel Alp Konferans Salonu’nda gerçekleşen buluşmada masallar anlatıldı. Akyüz çocuk ve yetişkinlere masallar anlatırken, onları da anlattığı masalların içerisine dahil etti. Buluşmada çok eğlenceli dakikalar yaşandı.

 

ÇİFTE KAMBURLAR MASALIYLA EĞLENCELİ DAKİKALAR

Hikaye, masal ve çizgi film yazarlığı yapan Beyza Akyüz, 10. Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında okurlarıyla bir araya geldi. Yuvarlak bir halka etrafında yetişkin ve çocuklara, flüt ile masallar anlatan Akyüz keyifli dakikalar yaşattı. Dünyada birçok farklı versiyonu olan Çiftte kambur masalını anlatırken izleyicilerine de şarkılar söyletti.

banner44
Son Güncelleme: 07.05.2018 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93