Bilecik Valisi Büyükakın’ı ziyaret etti

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini icra etmiş Bilecik Valisi Doç. Dr Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti.

banner96

Bilecik Valisi Büyükakın’ı ziyaret etti

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini icra etmiş Bilecik Valisi Doç. Dr Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 10:39
Bilecik Valisi Büyükakın’ı ziyaret etti
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2007 yılı sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başlayan, 2014 yılına kadar bu görevi yürüttükten sonra Genel Sekreter olarak atanmasının ardından Bakanlar Kurulu'nun 13 Haziran 2017 tarihindeki kararname ve Cumhurbaşkanlığının onayı ile 21 Haziran 2017 tarihinde Bilecik Valisi olarak atanan Doç.Dr Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. Görevinde bir kez daha Büyükakın’a başarılar dileyen Karaosmanoğlu, ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, “Valilerimizle, kaymakamlarımızla, belediye başkanlarımızla, muhtarlarımızla, esnaflarımızla, sanatkârlarımızla, işçilerimizle, gençlerimizle, kadınlarımızla, velhasıl tüm milletimizle elele vererek güçlü Türkiye için çalışıyoruz” dedi.

 

200 METRELİK OSMANLI PADİŞAHLARI TARİH ŞERİDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Başkan Danışmanı Veysel Özkaraaslanın da yer aldığı görüşmede, Bilecik Valisi Büyükakın’dan gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı. Osmanlı Devleti’nin manevi kurucusu Şeyh Edebali'nin defnedildiği türbeyi de ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, 36 Osmanlı Devleti padişahının, dedeleri Şeyh Edebali Hazretleri'nin huzurunda buluştuğu ve Osmanlı Padişahlarının hayatının görsel ve işitsel teknolojilerle anlatıldığı 200 metrelik Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi projesini de gezdi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52