“Bir olacağız, diri olacağız ve kardeş olacağız”

 Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Anne Şehir Projesi” kapsamında Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerindeki eğitimciler ve kursiyerlerle birlikte iftar yaptı.

banner96

“Bir olacağız, diri olacağız ve kardeş olacağız”

 Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Anne Şehir Projesi” kapsamında Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerindeki eğitimciler ve kursiyerlerle birlikte iftar yaptı.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 15:39
“Bir olacağız, diri olacağız ve kardeş olacağız”
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaeli Anne Şehir Projesi” kapsamında Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerindeki eğitimciler ve kursiyerlerle birlikte iftar yaptı. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftar programında bir konuşma gerçekleştiren Karaosmanoğlu, “Cennet gibi bir vatanda yaşıyoruz. Hep birlikte bunun kıymetini biliyoruz ve güzel ülkemize sahip çıkıyoruz. Türkiye’yi parçalamak ve köle haline getirmek isteyenlerin piyonları olan terör örgütlerini perişan ediyoruz. Şunu biliyorlar ki, güçlü olduğumuz zaman Türkiye’yi alaşağı yapamayız. Bunun için bir olacağız, diri olacağız ve kardeş olacağız” dedi.

 

“BİZLER SİZLERLE ARTIK BÜYÜK BİR AİLE OLDUK”

İftar programı öncesi yaptığı konuşmada spor yapmanın ve sağlıklı yaşamanın önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Anne Şehir Projesi” ile Kocaeli’de kadınların sporla, kültürel etkinliklerle ve sosyal yaşamın içerisine dahil olduklarını da vurgulayan Karaosmanoğlu, “Bu projeleri hayata geçirirken özellikle bu imkanların oluşmasına vesile olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok dua ediyoruz. Çünkü Türkiye’nin önünü açtılar. Bakanlarımız, milletvekillerimiz ve tüm halkımıza hizmet eden kamu çalışanlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Ülkemiz insanını tüm kadrolarımızla seviyoruz. Bizler sizlerle artık büyük bir aile olduk. Gebze bölgemizde 25 bin kadınımız spor yapıyor, kendisini geliştiriyor ve daha sosyal oluyor” ifadelerini sarf etti.

 

“TÜRKİYE KALKINACAK VE DAHA GÜÇLÜ OLACAK”

“Bu ülke ve bu Anadolu toprakları bizim” diyerek konuşmasını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ülkemize sahip çıkarsak bizimdir bu kıymetli topraklar. Sahip çıkmadığımız hiçbir şey bizim değildir. Bakınız komşu ülkelerimizin hali içler acısıdır. Çok şükür Türkiye’de güçlü bir lider ve hükümet var. Bundan dolayıdır ki Türkiye’ye diz çöktüremiyorlar. Türkiye kalkınacak ve daha güçlü olacak” açıklamasını yaptı. Mutlu aileler ve mutlu toplum için ilçe belediyelerimizle birlikte çalışıyoruz diyerek konuşmalarını sürdüren Karaosmanoğlu, Kocaeli Anne Şehir Projesi’nin önemine değinerek şunları kaydetti: “Spor aktivitelerini devamlı bir şekilde yapmanızda fayda var. Bu konuda sizlere büyük görevler düşüyor. Sizin için açtığımız bu spor salonları ile kadınımız her zamankinden daha güçlü olacak.”

 

“24 HAZİRAN’DA TÜRKİYE’NİN ÖNÜNE AÇACAK BİR SEÇİM VAR”

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimleri için de

Değerlendirmelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Önümüzdeki 24 Haziran’da Türkiye’nin önüne açacak bir seçim var. Allah’ın izniyle Bismillah diyerek oyumuzu kullanacağız ve Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Türkiye’ye büyük emekleri olan, insanlarını seven, kucaklayan ve derdiyle dertlenen bir Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları var. Milletimiz bir kez daha yine liderine görev verecek. Buradan özellikle milletvekili adaylarının yani güçlü meclis içinde gereken hassasiyeti yine birlikte göstereceğiz. Bakınız işte Türkiye’nin en genç milletvekili adayı, Fen Lisesi son sınıf öğrencisi Elif Nur Bayram, inşallah Milletvekili seçilecek ve sizlerin temsilcisi olacak. Burada olan ve olmayan tüm kadınlarımıza sağlık ve mutluluklar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

ELİF NUR BAYRAM, “ANNE DEMEK FEDAKÂRLIK DEMEKTİR”

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise “Rabbim bizleri Ramazan’a yakışır bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Kadir Gecesine ve Bayrama kavuşmayı nasip etsin. Kadınlarımıza ve annelerimize sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum” ifadelerini sarf etti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Elif Nur Bayram ise konuşmasında, “Sevgili Anneler, sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye’nin en genç milletvekili adayı olmaktan dolayı çok gururluyum ve mutluluk duyuyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a biz gençlere böyle fırsat sunduğu için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz bizler için çok önemlisiniz. Annelerimiz bizler için çok değerlidir. Anne demek fedakârlık, anne demek kendini kimi zaman çocukları için unutmak demektir. Her daim annelerimizin yüzleri gülsün ve sağlıklı olsunlar istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52