Bir Yılda Yaptıklarımızı Görünce İyi Ki Oy Vermişim Diyeceksiniz

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Kandıra Akçaova Köyünde yaptığı konuşmada, “Bir yılda yaptıklarımızı görünce iyi ki oy vermişiz diyeceksiniz” dedi.

banner96

Bir Yılda Yaptıklarımızı Görünce İyi Ki Oy Vermişim Diyeceksiniz

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Kandıra Akçaova Köyünde yaptığı konuşmada, “Bir yılda yaptıklarımızı görünce iyi ki oy vermişiz diyeceksiniz” dedi.

20 Haziran 2018 Çarşamba 10:00
Bir Yılda Yaptıklarımızı Görünce İyi Ki Oy Vermişim Diyeceksiniz
banner22

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önceki akşam Kandıra’nın Akçaova Köyü’nde köylülerle bir araya geldi. Milletvekili Hürriyet’e CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, Kandıra Belediyesi CHP’li Meclis üyeleri Recep Şenol, Erdal Açıkgöz ve partilileri eşlik etti.


YOK OLAN ADALETİ EN İYİ SİZLER BİLİYORSUNUZ
Köyde ilk olarak esnafı gezerek sorunlarını dinleyen CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet köy kahvesinde yaptığı konuşmada adalet kavramının içinin boşaltıldığına ve baraj projesiyle köylerini boşaltmak zorunda kalacak Akçaova sakinlerinin şahit olduğuna dikkat çekti. Milletvekili Hürriyet, “Adaletin içini boşalttılar. Ama kimsenin adalete güveni kalmadı. Yıllardır baraj sorununuz var ve köylerinize çivi çakamaz hale geldiniz. Gidip haklarınızı mahkemelerde arayamıyorsunuz. Mahkemeye gitseniz Ankara’dan talimat gelmeden eliniz kolunuz bağlanıyor. Nerede kaldı hak, hukuk, adalet ve vicdan. Bizim iktidarımızda mağdur olmayacaksınız” dedi.


KÖY TÜZEL KİŞİLİĞİ OLSA BÖYLE OLUR MUYDU?
Konuşmasına devam eden Milletvekili Hürriyet, “Bu ülkede silinen vergi borçlarıyla birileri zengin oluyor. Pekiyi çiftçinin durumu ne olacak? Çiftçi tarlasını ekemez halde. Teşvik
diyorlar, o teşvikler de birilerine gidiyor. Giden teşvik de yetmiyor. Ürettiğini satamıyor, satmaya kalksa para etmiyor. Çünkü her şeyi dışardan alıyoruz. İthal ederken ucuz yiyeceğiz diye yalan söylediler. Nohutu mu ucuza yiyoruz yoksa mercimeği mi? İsrail’den milyarca dolar tohum ithal ediyoruz. Bizim çiftçimiz yok mu, tohumumuz yok mu? Bugün mazot çok rahat bir şekilde çiftçiye 3 lira olabilir. Biz bunun çiftçiye sözünü verdik. Köy hayatını zenginleştirmek, üretimi teşvik etmek gerekiyor. Köylerin tüzel kişilikleri kalmadı, köyler hizmetsiz kaldı. Şimdi sizlerin köy tüzel kişiliğiniz, referandum hakkınız olsaydı, bu barajı istemediğiniz halde yapabilirler miydi? Malınızı mülkünüzü alabilirler miydi? Ama bizim sözümüz söz. Köylere eski yetkilerini, haklarını, hukuklarını vereceğiz” dedi.


DEĞİŞİM HER ZAMAN İYİDİR
Türkiye’nin çok ciddi kaynağı olduğuna da dikkat çeken Hürriyet bu kaynağın vatandaşların eline gelene kadar hiç olduğunu ifade ederek, “Sadece hakça bölüşmek, birlikte üretmek gerekiyor. Birilerinin kaynağını keseceğiz, vatandaşa aktaracağız. Vatandaş günden güne fakirleşirken birilerinin holdingleri kat be kat zenginleşti. 16 yıldır bizleri bu noktaya getirenlere oy vermeyin. Değiştirmek lazım ve değişim her zaman iyidir. Yeni bir soluk ve enerji getirir. Bu enerjiyi de getirecek olan da biziz. Biz kendimizden eminiz. Hem Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’den hem de CHP olarak ilkelerimizden eminiz ve bu sorunları çözebiliriz. Biz muhalefetteyken emekliye ikramiye verdirdiysek, asgari ücreti arttırdıysak emin olun iktidardayken daha fazlasını yapabiliriz. İlk bir sene de yaptıklarımızla öyle bir rahatlayacak ki toplum, iyi ki oy vermişim diyeceksiniz” açıklamasında bulundu.

banner44
Son Güncelleme: 20.06.2018 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52