Duyar, Kandıra’nın sorunlarını dinledi

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Serhat Duyar önceki gün Kandıra’daydı. İlçe pazarını gezen esnafla sohbet eden Duyar ve beraberindekiler, vatandaşların sıkıntılarını dinledi, ilçeye yapılan yatırımları inceleyip projeler hakkında bilgi aldı

banner96

Duyar, Kandıra’nın sorunlarını dinledi

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Serhat Duyar önceki gün Kandıra’daydı. İlçe pazarını gezen esnafla sohbet eden Duyar ve beraberindekiler, vatandaşların sıkıntılarını dinledi, ilçeye yapılan yatırımları inceleyip projeler hakkında bilgi aldı

03 Ağustos 2017 Perşembe 16:52
Duyar, Kandıra’nın sorunlarını dinledi
banner22

Büyük Birlik Partisi (BBP), ilçe teşkilatlarında yenilenmeler devam ediyor. BBP İl Başkanı Serhat Duyar ve beraberindekiler önceki gün Kandıra’daydı. Kandıra ziyaretinde Serhat Duyar’a , İl Başkanvekili Niyazi Çakır, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Duyar yaptığı açıklamada,  “Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaret ile Kandıra’nın esnaflarını ve bölge halkımızın sorunlarını dinleyerek bunları gündeme getireceğiz. Bugün Kemal Akman kardeşimizin misafiri olarak buradayız. İnşallah bugünden itibaren Kandıra’da teşkilatlanmada yenilenmeye gideceğiz. Kemal Akman bize güç kattı. Gönlünün güzelliği bizi Kandıra’ya getirdi. Bizim Kemal kardeşimize güvenimiz tamdır. Bu akşamki istişarenler sonrasında bir karara bağlayacağız ” ifadelerini kullandı.

Kocaeli’nin cennetidir

Kandıra’da gençlerin göç etmesinin bölgenin en büyük sorunlarından birisi olduğunu ifade eden Duyar, “Kandıra’nın potansiyeli bellidir. Turizmin öne çıktığı bir yerdeyiz. Kandıra Kocaeli’nin cennetidir. Sadece turizmi ile değil aynı zamanda hayvancılık ve tarımı ile ilgili de çalışmalar yapılmalı. Keşke burada 300 emlak tabelası göreceğimize bölge halkımızın ürünlerini paylaştığı bir yer olsaydı” dedi. Karadeniz Sahil yolu yapım çalışmasına da değinen Duyar, “2020’de Karadeniz sahil yolu çalışması bitecek. Bu yol bitmeden önce oteller yapıldığı takdirde buradaki göçü de engellemiş oluruz. Böylece Kandıra pastadan pay almış olur.  Kandıra’da organize sanayi bölgesi de yapılarak gençlerin göçü engellenebilir. Yapıldığı takdirde gençler İzmit’te asgari ücrete tabi olmak zorunda kalmaz” dedi.

 KONUŞTU – İlçede esnafı da ziyaret eden BBP İl Başkanı Serhat Duyar, esnafın sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi.

VATANDAŞ – Kandıra halkının sorunlarını da dinleyen Serhat Duyar bunları yetkililere iletmek üzere not aldı.

İNCELEDİ – BBP İl Başkanı Serhat Duyar ilçeye yapılan yatırım çalışmalarını inceledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

PAZAR – BBP’liler hep birlikte ilçenin pazarını gezerek esnafla bol bol sohbet etti.

TOPLU – BBP İl Başkanı Serhat Duyar ve il yöneticileri, teşkilatlanma çalışmalarını önceki gün Kandıra’da sürdürdü.

banner44
Anahtar Kelimeler:
BbpBbp Kocaeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52