“Evlilik aşkı canlandırır”

​​​​​​​Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi Karamürsel Alp Konferans Salonu’nda, Yazar Zekeriya Efiloğlu “Sevgi, Aşk, Aile, Evlilik ve Subliminal Mesaj” konulu söyleşide kitap fuarı ziyaretçileriyle buluştu.

banner96

“Evlilik aşkı canlandırır”

​​​​​​​Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi Karamürsel Alp Konferans Salonu’nda, Yazar Zekeriya Efiloğlu “Sevgi, Aşk, Aile, Evlilik ve Subliminal Mesaj” konulu söyleşide kitap fuarı ziyaretçileriyle buluştu.

15 Mayıs 2018 Salı 15:36
“Evlilik aşkı canlandırır”
banner22

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi Karamürsel Alp Konferans Salonu’nda, Yazar Zekeriya Efiloğlu “Sevgi, Aşk, Aile, Evlilik ve Subliminal Mesaj” konulu söyleşide kitap fuarı ziyaretçileriyle buluştu. Evliliğin aşkı öldürdüğü gibi tabirlerin aile hayatını bozan bir anlayış olduğunu belirten Yazar Efiloğlu “Evlilik iki kişilik muhteşem bir yaşamdır. Evlilik aşkı canlandırır” ifadesini kullandı.

“AHLAKSIZLIK OLMADAN DA DİZİ YAPILABİLİYORMUŞ”

Efiloğlu “Ülkemizde geçen yıl bin 888 bin aile boşandı. Eskiden hakim sorardı, verilen cevap şiddetli geçimsizlikti. Şimdi ise verilen cevap aldatmak. Sosyal medyanın ortaya çıkmasıyla birlikte bu aldatma olayları fazlalaştı. Diriliş Ertuğrul, Payitaht gibi dizilerin çıkmasıyla ahlaksızlık olmadan da dizi yapılabileceği gerçeği ortaya çıkmıştır” dedi.

AVRUPA’DA GAYRİMEŞRU İNSAN SAYISI

Efiloğlu “Bugün Avrupa birliğinin nüfusu 350 milyon. 2050 yılında nüfusu 50 milyon azalacak. Yine 2050 yılında Avrupa’nın birçok ülkesinde her iki kişiden bir tanesi gayri meşru insan ortaya çıkacak. Avrupa’nın bazı ülkelerinde kamu kurumları çocuk bırakma kutuları koyuyor. Yani açıkçası orada devlet, gayri meşru çocuk yap, getir bırak biz bakarız diyor” dedi.

BİLİNÇALTINA SUBLİNİMAL MESAJ

Efiloğlu “Sublinimal mesaj insan bilinçaltına, insanın iradesi dışında mesaj verilmesidir. Markete gittiniz alışveriş yapacaksınız. Bir ürüne elinizi uzattınız. Sizin bilinçaltınız bu ürünü değil de Sublinimal Mesaj içeren ürünü al diyor. Magazin programlarından birisinde ünlü bir insanla ilgili bir haberde ‘hamile kaldığını öğrendiğinde nikâh tarihini öne çektiler’ diyor. Bu nedir aile toplumunu yozlaştırmaktır. Bu Sublinimal mesajlar ünlü insanlar, diziler ve diğer argümanlarla insanların önüne geliyor” dedi.

“EVLİLİK AŞKI CANLANDIRIR”

Efiloğlu “Aşk sevginin özelleşmiş halidir. İkisi de aynı kökten gelmektedir. Evlilik aşkı öldürür mü ?. Aile yapımızı öldürmeye çalışan insanların kullandığı tabiler bunlar. Evlilik aşkı canlandırır. Evlilik iki kişilik yalnızlık değildir. Evlilik iki kişilik muhteşem bir yaşamdır. Evlilikte iki insanın fazlalıklarının törpülenip ve eksikliklerin giderildiği bir kurumdur” dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52