“Hayatımıza mental tedavilerle devam ediyoruz”

Tıp doktoru ve biyoenerji uzmanı Dr. Metanet Oğuz mental tedavilerle bazı hastalıkların tedavi edileceğine dair bilgi notları verdi.

banner96

“Hayatımıza mental tedavilerle devam ediyoruz”

Tıp doktoru ve biyoenerji uzmanı Dr. Metanet Oğuz mental tedavilerle bazı hastalıkların tedavi edileceğine dair bilgi notları verdi.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 13:04
“Hayatımıza mental tedavilerle devam ediyoruz”
banner22

Türkiye’nin en büyük kitap fuarı olan 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda, tıp doktoru ve biyoenerji uzmanı Dr. Metanet Oğuz okuyucularıyla buluştu. Karamürsel Alp Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşide mental tedavi, hastalıkların duygusal sebepleri, sıkıntının, stresin gündelik hayatta ve sağlık açısından hangi sorunlara neden olacağı konuları konuşuldu. Oğuz, insanların hayatına, mental tedavilerle devam ettiğini belirtti.

 

MENTAL TEDAVİNİN ÖNEMİ

Dr. Oğuz, “İnsan annesine veya eşine kızabiliyor, bu durum birikerek büyüyorsa bir patlamaya ve fiziksel olarak ağrılara neden olabilir. Böyle durumlarda bu insanlarla güzel faaliyetlerde bulunmak yararlı olur. Böylelikle sizde ve karşınızdaki insanlarda rahatlama oluyor” dedi.

 

İLGİ GÖSTERMEK İYİLEŞTİRİYOR

Dr. Oğuz, “Ailemizdeki bir birey bazen hasta olduğunda ilgiyle iyileşiyor. Örneğin her ailede anne önemlidir. Anne ailedeki diğer bireyler tarafından her zaman hasta olmaz veya o her zaman aile içerisinde birçok yükü çeken kişi olarak görülüyor. Oysa o da bir insan ve hasta olabilir. Hasta olan anne tıp tedavisinin yanında daha çok eş ve çocuklarının ona ilgi göstermesiyle iyileşiyor. Aslında anneyi iyileştiren şey ilgidir”

 

SEVİLMEYEN FAALİYETLERİN FİZİKSEL ETKİLERİ

‘’Sevmediği bir yere gittiğinde insanın ayakları ağrıyor. Birçok insan hemen gidip MR çekiliyor. Acaba bir rahatsızlık veya sıvı kaybı var mıdır diye. Aslında burada fiziksel bir durum yok. Burada mental tedavinin yapılması gereklidir. İnsanların kendilerine ve çevresine şefkatte bulunmalıdır” dedi.

 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93