Kocaeli'de ilçe nüfus müdürlükleri hafta sonu da açık!

Hafta sonu yapılacak Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav nedeniyle ilçe nüfus müdürlükleri Pazar günü de açık olacak

banner96
31 Mayıs 2024 Cuma 12:04
Kocaeli'de ilçe nüfus müdürlükleri hafta sonu da açık!
banner22

Milli Eğitim Bakanlığı, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav", 2 Haziran Pazar Günü birinci oturum 09:30'da ikinci oturum 11:30'da olmak üzere iki oturum şeklinde yapılacak.   Kocaeli Valiliği de sınavlar dolayısıyla ilçe nüfus müdürlüklerinin 2 Haziran Pazar günü açık olacağını duyurdu. Valilik'ten yapılan duyuruda "Sınavlara katılacak adaylardan Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyenler için "Sınav Giriş Belgesi" ile 1 (bir) adet fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni Kimlik Kartı düzenleninceye kadar geçerli olmak üzere "Geçici Kimlik Belgesi" vermek üzere, 2 Haziran 2024 Pazar günü 07:30-12:30 saatleri arasında İlçe Nüfus Müdürlükleri açık bulundurulacaktır." bilgisine yer verildi. 


 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52